Mys framför brasan
Älskar detta ställe, älskar att det är vårt och att den gamla lägenheten är ett minne nu som vi har haft många roliga stunder i men nu är det dags att skapa nya minnen i vårt nya ställe. =) Vi har nog tänt en brasa varenda kväll sen i onsdags och det är så mysigt! =)

Hade superont i magen i onsdags, fick gå på toa en gång så jag har varit hemma sen dess, men igår och idag har Kevin varit hemma oxå han hostar något så hemskt! Igår var vi på ultaljud igen, vi vet nu vem det är som växer i magen på mig och jag kommer inte att gå ut med det här heller eller på fb då jag anser att det finns för nyfikna människor som inte har något med oss att göra utan ren nyfikenhet bara. Sen vill jag gärna att man kommer till mig eller älsklingen och frågar oss öga mot öga och då kommer vi kanske berätta. =) Därför kommer jag skriva bebis här på bloggen. =) Hoppas ni förstår!!!

Alvin var på BVC imorse med älsklingen och gjorde syntestet igen som inte funkade förra veckan, men denna gången gick det galant och det var nog för att vi mutade honom!! Skönt att veta att han ser bra. =) BVC tanten hade även pratat med läkaren om Alvins laktos, så vi ska introducera mjölk i maten och se hur han reagerar osv.. jobbigt som faan och det känns inte rätt att ge honom mjölk men vi måste prova.

Idag har vi grillat, eller älsklingen grillade och jag gjorde sallad och potatisgratäng. Har även fixat chokladpudding till kvällen. =) får se om vi orkar äta det, känns som vi ska spricka just nu!! Är så grymt mätt efter maten. =) Och bebis ligger och sparkar lite grann eller vad den gör.. ehehe Bebis var väldigt lat iallafall h*n låg väldigt långt ner och använde min moderkaka som kudde!! Men efter barnmorskans petande under kontrollen så var bebis på väldigt gott humör igår kväll och sparkade hela tiden!! =)

I måndags var vi ute på lotten en snabbis, växte som bara den där ute och det började klia i fingrarna! =)

Var förbi "landet" en sväng förut, det väx...

img_2626 (MMS)

Var förbi "landet" en sväng förut, det växer så det knakar där ute och jag längtar efter att få börja jobba där ute! :-) denna vecka kommer bli bra, onsdag ska tjejerna komma hit, torsdag ska vi på ultraljud och sen träffa bästa Anna!! :-) och i helgen om vädret tillåter så ska vi till "landet" :-)

Har verkligen försökt att ta ett bra kort ...

img_7170 (MMS)

Har verkligen försökt att ta ett bra kort på min "lilla" mage men det går inte!!!! Går in i vecka 20 imorgon och har inte gått upp något än. :-) torsdag är det dags att göra ultraljud, vi har inte bestämt oss om vi ska ta reda på könet. Hur skulle ni göra och vad tror ni växer i min mage?? Är det en kille eller är det en tjej? Kommentera och gissa!!!