Nya stället =)
Vi har sakta men säkert börjat komma i ordning, det har gått i rasande fart och flytten gick kanonbra! =) Många snälla människor som hjälpte till att både vara barnvakt/bärhjälp. Så utan er hade det aldrig gått!Tack snälla. =)

Vi har hunnit med en tripp till IKEA, satt upp lite lampor, tavellister, hallmöbler osv. Kartonghögen börjar även sjunka och det känns bra. =)
Ska bara hitta mera plats till mina kökssaker, inte det lättaste och jag som tyckte vi hade lite saker i köket innan!! Längtar efter att slänga ihop en kladdkaka och bara njuta till fikat någon dag sen när lugnet har lagt sig. ;-)

Barnen har det gått jättebra med, Alvin som vi trodde att vi skulle få problem med har inte varit någonting och det känns riktigt skönt. Kevin däremot är en faight varenda kväll då han ska ha det ena efter det andra och får han inte som han vill så smäller han igen dörren!! (Har vi fått en tonåring i huset eller vad är det frågan om?!)

Bebis kände jag inte av alls mellan torsdag- måndag, blev smått orolig men idag på jobbet och nu ikväll har den lille gjort sig påmind igen och det känns riktigt skönt. =)

Nej, dags att sluta och fortsätta här hemma innan Familjen annorlunda börjar. Vi har beställt bredband, telefoni och tv så vi hoppas att det snart vill fungera! Vi ska städa gamla stället på lördag & söndag, nån som vill ta barnen en stund? ;-)

Kram från mig! Och är det något så nås vi på mobilerna.=)

Farmor

Det är inte så att han är rädd? Det nya stället är stort och ni "bor" långt ifrån :) Fråga, nångång på dagen, hur han vill att ni ska göra när han ska lägga sej. Eftersom tv-rummet inte ligger på samma våning så hör han inte att ni är hemma och det kan vara skrämmande. Ni kanske ska ha nån radio igång på nedervåningen så att det märks att ni är där i närheten. Bara funderingar från min sida.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress