Sista dagen....
...i denna lägenhet! Känns väldigt konstigt då vi verkligen älskar detta stället, har nog aldrig trivts så bra i en lägenhet som denna men då den är för liten så måste vi flytta. Och det vi ska flytta till är lite av ett "drömställe" för oss, och vi hoppas att vi kan få bo där i många många år tillsamans. =)

Har ju hållt på att packat i ett x antal dagar nu och nu jädrans så är vi nästan klara med det, tog semester idag och har under förmiddagen packat ner alla torrvaror, rensat kylskåp, tagit ner nästan alla gardiner, gardinstänger och fästen. Så jag är jävligt nöjd över min dags insats!

Hämtar nycklarna klockan ett sen bär det hem och packa bilen med saker för att åka till nya stället. =) Har sagt att kläder, mat och kökssaker vill jag gärna ta upp idag då man är beroende av dessa saker. Ska bli roligt att se hur trappen blev och även de andra två rummen vi ville ha omtapetserat. =)

Vi har som en tradition att varje nytt ställe vi kommer till så har vi picnic på golvet direkt när vi fått nycklarna och det ska vi även ha idag, men då vi ska iväg ikväll blir det att ha mellanmål istället på golvet när Kevin kommer hem från skolan. =)

Ikväll ska vi nämligen åka och fira världens bästa svärfar som fyller år!! =) Sen blir det hem och slå ihjäl kudden för att vara laddade imorgon för dagen d, nämligen det stora flyttlasset går! Och tack alla underbara människor som hjälper till imorgon, jag är så glad över att ha er! =)

Kommer nog inte bli så mycket inlägg under helgen men ska försöka från mobilen nått.. Om det vill fungera, kan ju inte logga in på appen blogg.se på mobilen, så jag får se. =)

puss på er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress