Trött...
är jag idag, har varit en väldigt lång dag och det tar på krafterna speciellt när jag inte mår 100% bra heller. Dagen började innan ottan idag, alltså halv sex! Försökte piggna till med en dusch utan vidare resultat och sedan cyklade jag iväg med Alvin till förskolan.

Klockan sju var jag på jobbet och kände då smått att huvudvärken var på intågande, inte roligt alls!! Ut med alla barn i det sköna vädret i hopp om att det skulle gå över. Hade det superroligt ute men värken höll i sig. Men det var ju superskönt ute! Älskar denna årstid, vi är ute både på morgonen och efter lunch (ända till stängning) och det är helt underbart! =)

Dagen flöt på bra, klockan fyra när jag igentligen slutar så var det bara att dra till Villa Eken för möte till kvart över sex!! Det är roligt att få träffa andra pedagoger från 3 olika ställen och prata ihop sig men väldigt segt när det blir en sån lång dag.

Väl hemma åt vi, älsklingen hade lagat mat så det var i stort sätt klart när jag kom hem och det var supergott!! =) Blev lite bolibompa mys och nu sover barnen. Jag blev sjukt sugen på Marabou daim så älsklingen fixade det åt mig men vilken besvikelse.. det smakade inge vidare när jag fick in det i munnen!! Jag som var så sugen, dumma lilla bebis. ;-) hehe nää älskar denna bebis redan massor utan att veta något om den, förutom att h*n gillar inte när jag böjer mig ner med ett barn i famnen för gisses då får mamma en massa sparkar! =) Hihi bara mysigt enligt mig då jag för bekräftelse att det är en bebis i magen på mig. =)

Imorrn går jag lång dag, måste även rensa mina kläder och packa dem, för torsdag blir det att åka och fira barnens kusin på eftermiddagen. Och på fredag slutar jag sent och då blir det att skynda hem, packa bilen full och sedan åka till nya stället!! Känns som om vi har det fullt upp de närmsta dagarna!! =)

Men jag längtar massor nu och det gör även barnen med, Alvin tycker inte om förändringar men nu har han själv börjat räkna ner tills han ska flytta. Och Kevin längtar massor till ett eget rum, han har sagt att han vill ha ett skrivbord i sitt rum och en hamster i födelsedagspresent. Heheh vi får väll se. ;-)

kram på er!!

Farmor

Vad ska du göra när vi springer i trapporna? :) :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress