Pumpa
Idag skar vi vår pumpa, Alvin framför allt var överlycklig! Efter det pyntade de med läskiga grejer här hemma och imorgon ska vi ha ett gäng kompisar över på lite halloween fika! =) 
 
Så nu har vi två fina pumpor! =)
 
Ikväll kommer Frida över, då ska vi laga lite mat och sen prata träning! Vi ska träna på Hälsoteamet i Navestad och jag börjar med att köpa ett tio kort för att testa på. =) Så jag hoppas att jag får lite pengar när jag fyller så ska jag träna som bara den! =) 
 
Nej, nu ska jag mysa med min bebis!


 
Måste ju visa er min och älsklingens mys vi hade i lördags! =)
 
Vilde 2 månader
Idag bli vår lilla bebis hela 2 månader! Denna vecka har vi lov, så jädrans skönt att slippa ställa klockan utan kunna ligga länge i sängen utan att stressa upp! =) imorse vaknade Kevin först, han kom och myste med oss och sen gick vi upp, Vilde och kevin såg lite barnprogram medan jag satt och läste. =)

Alvin kom hem efter att ha varit hos farmor och farfar några dagar och vi har myst sen dess! =) vi har det väldigt bra, blir ju inte att jag bloggar så mycket då jag har instagram. Men vi har det väldigt bra. Håller på att planera min födelsedag, nån som vill fira mig?
Om ni vill fira mig så finns det tre saker jag gärna vill ha. =)
* Dammsugare
*Tassimo
*pengar så jag kan börja träna, vill verkligen börja röra på mig! 

Kvällen har varit underbar, har myst massor med trollen och innan läggdags blev det dusch och så läste Kevin för mig, Vilde och Alvin. Han älskar verkligen att läsa för oss! =)
Nej nu måste jag ta Vilde som är ledsen! 
Sjukhusbesök x 2
Idag har dagen gått i ett, först såg jag till att Kevin kom iväg till skolan som vanligt sedan lämna Alvin på förskolan och vidare till sjukhuset för hörselkontroll på Vilde. =) Barnet skulle helst sova under kontrollen stod det på kallelsen men tror ni att min bebis sov då? Nääää! Men det gick jättebra ändå, han fick en OK stämpel! =) Låg och skrattade åt tanten under hela testet. 
 
Åkte vidare till stan där jag mötte upp Sofie och hennes lilla Wiggo! Vi pratade en massa och åt lunch på paus, där ville ju inte min lilla plutt heller sova... så han åt några gånger annars satt han och log mot allt och alla istället. Gladare unge kan man ju leta efter! =) Under tiden som vi lunchade så hade de ringt från förskolan och pratat in ett meddelande om att jag skulle ringa tillbaka, det gick ju väldigt bra då de stänger av telefonerna! Men de ringde efter en stund igen och då berättade de att Alvin hade slagit i huvudet i en stol och måste nog kollas upp på sjukan...
 
Åkte och hämtade Alvin, sen älskligen och vidare till akuten. Väl där blev vi mottagna av världens gulligaste personal! =) De kollade, tvättade rent hans sår och plåstrade om honom. Och Alvin var ju så duktig! (se bild på instagram) 
 
Åkte därifrån med en glad liten kille. =) Slängde in bilen på verkstan och sen tog vi en promenad och hämtade Kevin på skolan, väl hemma läste Kevin läxor och sen kom Frida hit!! =) Tre veckor är alldeles för lång tid, känns som en evighet ju. Hahaha men jaja vi pratade, drack kaffe och Vilde han tyckte det var skitroligt nästan hela tiden. =) 
 
När hon åkte så började jag med maten, gav bebis mat och så åt vi. Nu är älskligen på jobbet, sista natten, gu vad skönt det ska bli att ha honom hemma igen!!!! Barnen sover inför natten och jag passar på att blogga lite innan jag oxå ska nanna kudden. 
 
Idag frågade älsklingen vad jag vill ha när jag fyller år (är ju bara 1 månad kvar) och ja vad ska jag svara.. en tassimo, en dammsugare, är lite inne på att färga ögonfransarna så jag ser fräch ut utan att göra mig iordning. Jaja jag vet faktiskt inte vad jag vill ha. Jag har ju redan allt jag kan önska mig. =)
 
Nej, nu ska jag sova!
natti natti (och glöm inte att komentera!!)