Helgen som gått
Älsklingen har åkt till jobbet, sen har han frivecka eller nästan iallafall... han ska hoppa in och jobba natt på torsdag. Ska bli skönt att han är hemma då barnen har kommit in i värsta fasen! Kevin är värre än en tonåring och bara skriker och suckar åt oss, Alvin jävlas hela tiden och man bara tjatar hela tiden på honom.
 
Igår började Alvin på simskola, han lyssnade på simläraren och var hur duktig som helst! =) Sen åkte vi och tog en fika hos mamma & pappa, blev en skogspromenad på typ lite mer än 5 km. Var helt jäkla död efteråt!! Väl hemma så sov jag och Vilde i ca 1,5 timme. Barnen såg på film under tiden. =)
Vi tog en snabb promenad till affären och köpte lite mys och sen hem och såg på körslaget. Var väldigt bra låtar tyckte jag. =) 
 
Idag har vi inte gjort så mycket, är rätt seg idag.. Vilde var så snäll inatt och lät mig sova från 22-03.25 sen tuttade han typ 3 gånger fram till halv nio då vi gick upp och satte oss i soffan ihop med Kevin & Alvin. =) Vi åt frukost framför tvn och hade det mysigt. Älsklingen vaknade och vi bestämde oss för att åka till Mirum för att ta en "fredagsfika" som inte blev av. Kevin stenvägrade så till slut åkte vi andra iväg. var borta ca 1- 1,5 timme och under den tiden så hade Kevin spelat dator hela tiden... 
 
Lagade mat och vi åt, barnen städade sina rum efter mycket tjat, Kevin skrek att han hatade denna familj och vad ska man göra?! Han är inne i värsta perioden just nu. Jag duschade med Vilde, han somnade i duschen och nu ligger han och är missnöjd till tusen! Barnen är oxå redo inför natten.
 
Nej dags att ta upp honom från vaggan
kram
jos

Haha, Thea och Kevin verkar vara rätt lika :-P eller så är de bara 8 ;-)

Karin

Så söt han är :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress