Vilde 1 år!
Idag fyller vårt tredje lilla mirakel ett år! För exakt ett år sedan låg jag & vår lilla kille på bb! Vi blev igångsätta pga att jag visade tendenser på en ny förlossningsdepression, och det gick väldigt fort! Kom in klockan åtta, satte ctg kurva till nio, 9.20 tog de hål på hinnorna och vattnet forsade fram! Kände ingenting på en timme och 10.20 satte de dropp, då gick det undan!! Värkar hela tiden och mådde konstant illa! Men 11.20 var du född! Så underbar från första stund, vår tredje prins som vägde 3760gr och var 49 cm lång! 
 
Vi velade mellan Mårten och Vilde länge, men tillslut kom hela familjen överens om att du är en Vilde! Och det har vi fått bevisat, satt vid 4,5 månader, kröp vid 5,5 och gick när du var exakt 9 månader! Nu klättrar du på allt, vill vara med och laga mat, hämtar skorna så du kan ta på dig dem och är nästan alltid glad! 😃 
 
Innan du kom hade jag många tankar om ifall jag kunde älska dig lika mycket som dina bröder och hur det skulle se ut med ett tredje barn i familjen! Nu vet jag att jag KAN älska 3 barn lika mycket och att vara 5 i familjen är en självklarhet! ❤
 
Jag älskar dig så enormt mycket!! 
 
För att fira din dag åkte vi till Kolmården medan de andra två barnen var i skolan, vi var Lääänge inne på barnens lantgård där du fick klappa djuren! Som just nu fascinerar dig så mycket! Sedan har vi ätit på rulltårtsbakelser! Du kladdade och åt som bara den! 😃
 
Grattis min älskling! 
Jag älskar dig så otroligt mycket! 💙
 
 
Baciller..
Jaha, trodde jag skulle klara mig undan Kevins baciller men inte då.. kände igår efter öppna förskolan hur det började klia i näsan sen sa det typ bara pang och jag hade en rejäl förskylning! Hostar och snörvlar om vart annat.. men är relativ pigg ändå, bara jag får sova en gång om dagen så funkar det! ;-) Idag efter lämning på skolan gick vi en skogspromenad och pratade lite, blev inget snabbt tempo pga förskylningen men det var ändå skönt. Gick till Maxi och handlade lite småtjaffs.. tog en lunch där och provade kläder, har ju gått ner 11 kg men visste ju inte vilken storlek jag är nu. 
 
Jag blev glatt överasskad när jag hade gått ner 2 storlekar i byxor, kunde även ha storleken under men var inte bekväm i det, i alla jeans hade jag samma tum på alla, oavsett butik! Kunde till och med ha jeans på Cubus som jag aldrig har kunnat haft innan! =) Hade även gått ner en storlek runt bysten och från xl i tröjor så är det nu L för att känna mig bekväm. =) Vill inte att det ska sitta åt för mycket. ;-)
 
Väl hemma igen så sov jag en stund, samtidigt som Vilde och älsklingen hämtade Alvin. Kevin började på frita idag så han gick hem själv, skönt när de kan göra så. =)
Har beställt nu två par jeans till mig, ett par som jag kan ha i jobbet och ett par hemma. =) Lite lagom slitna jeans, sånna som jag tycker är så assnygga! 
 
Nej, dags att börja med middagen, idag vankas det soppa! Ska bli riktigt gott, är nog ända gången jag riktigt tycker om soppa det är när jag själv är halv krasslig! 
 
Shit om 2 dagar fyller vår lilla älskling år, så måste ta och baka inför stora 1 års kalset! =) 
 
Kram kram
Bjuder på en babysimbild! =)
 
 
Faan oxå!!
Får man svära i rubriken? Eh, det skiter jag i! Har en riktig piss off dag, och dagen började med att jag hade gått upp 2 hg!! Jag får skylla mig själv då jag har fuskat, jag har ätit choklad, jag har fikat.. men det gör så ont när man har gått upp igen... jag skulle ju aldrig komma dit sa jag ju!! 
 
Åt frukost, fixat här hemma och ska snart dra fram snabeldraken på lite rastning oxå, måste få det snyggt till i em då hela älsklingens familj kommer, de ska spela bowling medan damerna ska kackla här hemma. =) Eller jag ska iväg, så jag ska inte vara med och kackla hela tiden. ;-) Jag ska träffa mina underbara jobbarkollegor, eller en del av dem har slutat/ska sluta och en ska ha bebis i höst så utav hela gänget så blir vi två kvar på jobbet, men alltid roligt när man kan ses! =)
 
I fredags möblerade vi om här hemma, blev så jädrans bra!! Vi har ju köpt en gasolgrill, så bordet till elgrillen tog vi in och sågade av benen & hyllan under så blev det databord till barnens dator. (Det är där jag sitter nu) Sen bar vi ner soffan och ett litet bord och satte under trappen, det är ju inte lite mysigt nu att sitta om kvällarna och läsa saga!! =) <3 Älskar att avsluta kvällen med en stunds läsning. 
 
Sedan bar vi upp fotöljen och satte där uppe där soffan stod, drog expedithyllan med alla böcker & fotoalbum dit oxå så det blev typ läshörna! =) Helt underbart att sitta där med en filt, lite tända ljus, en kopp te & en bra bok!! =) 
 
Men det jag skulle komma till var att jag slog i handen när vi bar ner soffan så har haft fruktansvärt ont där ett tag nu, idag känns det bätre med då hade jag gått upp i vikt istället!!Men det är ändå -11 kg så ska kanske vara nöjd ändå?! 
 
Här hemma är det sjukt, Vilde har varit så dålig i magen några dagar så igår fick han laktosfri kost, och gissa vad?? Han har inte bajsat idag!! =) Kevin är genomförskyld & hade feber igår, han var så ledsen över att missa Sean Banan, som var på Kolmården och Crusingen. Jag var mest ledsen över att missa crusingen, den lilla raggaren jag är.. men älsklingen skickade bilder och Alvin hade tagit kort så jag fick se fin fina bilar ändå! =) 
 
Nej, den där snabeldraken vill bli rastad... 
kram på er!!!