Kolmården
Igår hade vi en riktig familjedag, bara vår familj en hel härlig dag! Vi bestämde för att åka till Kolmården, då vi ville hitta på nått de sista dagen innan skolan börjar. (Älsklingen jobbar helgen) Kolmårde fick det bli, fixade matsäck och fika och så åkte vi!
 
Väl framme tittade vi på de flesta djuren och Vilde älskar verkligen djur! Han satt i vagnen och pekade samtidigt som han sa: Titta, titta, tisse. Hehe allt är tisse för honom, oavsett vad det är för djur! Barnens lantgård är ju en favorit, där kan han vara hur länge som helst! 
Alvin älskar oxå djuren och stannar gärna och tittar länge och ber oss läsa vad som står om djuret, medan Kevin avskyr det! Han vill helst springa och leka i nån lekpark i närheten! 
 
Men vi hade en väldigt trevlig dag, vi såg föreställningen hos sälarna om Kapten sjösjuk, och sen åt vi lite pastasallad i Marine world. Efter lunchen var det dags för karuseller, Kevin stod mest och tjurrade då han avskyr karuseller. (Han vill ha kontroll av vad han gör, så karuseller funkar inte). Men jag & Alvin åkte Skeppet.  Fy f**n det gör jag aldrig om, den var för läskig! Man sitter i ett skepp som gungar fram och tillbaka, högre och högre upp! 
 
Efter ett antal åk så gick vi vidare och åkte då linbanan, alltid lika trevligt! =) Kommer tillbaka till vagnen och vad har hänt då då??!! Jo vi har fått punka på vagnen! Men det gick någorlunda bra ändå, vi valde ut vilka saker vi ville se på innan vi åkte hem så vi hann att se den jättesöta elefantungen, barnens lantgård, lek i lekpark, kramar Bamse & Lille skutt och sen åka tekopparna. =) Men sen fanns det ingen luft kvar alls i hjulet så då åkte vi hemmåt. 
 
Tur var nog det för när vi åker hemmåt så regnar det till en förbannelse! Så var perfekt tid att åka hemmåt. =)
 
Hade en sån mysig familjedag på kolmården med min lilla familj! =) På måndag börjar skolan och allvaret men vi har sagt att någon  mera helg ska vi åka dit innan de stänger helt, och årskort ska köpas till nästa år! 
 
Kram från oss! 
 
 
Jenny

Härlig dag ni fick!
Får ni punka nån mer gång så kan ni fråga personal om hjälp, då kan ni åtminstånde få hjälp att få i er luft, laga punkan vet ja inte om dehar möjlighet att göra men de är nog inte helt omöjligt.
Kram på dej

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress