Grattis älskade Alla Hjärtans dag unge!!
För 6 år sedan låg vi och snufflade bebis, inte vem som helst utan vår lilla Alvin. =) Han föddes 11.10 den 14 februari 2007, vår andra lilla gosse och vilken jobbig förlossning men det glömdes fort då vi såg dig! =) Den dagen för 6 år sedan snöade det och det har det gjort lite av och till idag med. Minns som igår när du kom till oss, hur älskad du blev/är och vi kommer alltid finnas här för dig!
 
Idag 6 år senare vaknade vi tjugo i sju, väckte bebis och fixade lite födelsedagsfrukost och sen tågade vi in i Alvins rum, och vi sjöng Ja må han leva! Han var nog redan vaken men det spelar ingen roll, vi fick fira honom och det är det viktigaste för mig. =) Se hans glada ansikte när han öppnade paketen och hans uttryck då han såg att han fick saker han ville ha. =) En lagom lugn morgon för att sedan gå ner till fsk för ännu firande! Han hade valt pannkakor på dagis och även hemma, hehe så nu har han ätit så det står ut genom öronen!
 
Hämtade en glad Alvin halv två från fsk och han berättade om hans firande där, hur mycket pannkakor han hade ätit och visade stolt upp både ballongen och boken han hade fått! =)
Väl hemma gjorde älsklingen & Alvin tårtan (bottnarna hade jag gjort igår) jag stekte pannkakor och vi åt lite. Barnen byggde med allt nytt lego som Alvin hade fått av oss. =) 
 
Kl. fyra kom dagens gäster nämligen farmor & farfar och Linda & barnen. =) Vi fikade och sjöng! Han fick paket och var allmänt glad. =) Det var en trött liten 6 åring som gick och la sig idag, oh så nöjd han är över sin dag och jag älskar dessa dagar, bara överrösa dem med paket, sjunga och se dem så glada!
 
Vi älskar dig Alvin, grattis än en gång på din 6 års dag!! <3
 
Susanne

Vilken stor kille, moster älskar er alla <3.
Vilka fina bilder du har tagit :) Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress