Sjukstuga...
Hej där ute, mår ni bra?
Här är det inget vidare.. Kevin var ledsen hela natten till igår och vi trodde det var att han hade fått vatten i örat (Han hade varit med scouterna på badhuset) men på morgonen började det rinna ur örat, ringde vc och fick en tid. Det visade sig att han har en kraftig öroninflammation, pencillin i 5 dagar blir det.. under dagen kom även febern, han pendlade mellan 39-40 grader hela tiden... han sov hela dagen om jag säger så. Idag har han ingen feber än så länge men han har fortfarande ont säger han. Men det är mycket bättre, igår grät han hela tiden och tog sig för örat, det gör han inte än så länge.
 
Vad gjorde vi annars igår? Jag var och hälsade på jobbet en sväng, alltid lika trevligt! Karin hade fredagsfikat och jisses vad gott det var! =) 
Hämtade ut Kevins pencillin och handlade lite, åkte hem låg i soffan flera timmar och tog det lugnt. Javisst ja, vi rensade i garderoberna där nere, slängde en hel del om jag säger så! 
 
Hämtade Frida & Tomas vid halv sex, åkte hem hit och åt tacos tog ett eller nej två glas vin blev det och vi spelade spel och pratade & skrattade en massa. =) Blev en sen kväll, kom i säng runt tolv- halv ett tror jag... Bebis har blivit förskyld, så han har varit ledsen inatt.. misstänkte att det var något på g redan igår då det bara var jag som gällde, han grät så fort han var hos älsklingen.. håller nu tummarna på att det snabbt går över!! 
 
Vad händer idag då? Vi skulle ha åkt och firat Olle idag som blev 1 år i veckan, men eftersom Kevin är så pass dålig så blir det inte så. Ska åka med Alvin till simskolan, sen blir det att vara hemma och ta det lugnt. Kanske börja baka till Alvins stora 6 års dag! =) 
 
Vad ska ni göra idag/helgen?
 
Kram på er!!
(Bjuder på en gammal bild på vår sjukling)
Farmor

Ge alla grabbarna en kram från oss och en till dej själv också :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress