Bebis 5 månader
Tisdag idag, den 29 januari och vad innebär det mer än babysim? Jo vår bebis blir hela 5 månader gamal! =) Tiden har gått för fort, sjukt fort och jag vill gärna att det stannar av lite.. sådär som när man var liten och tyckte att veckorna sniglade sig fram så vill jag ha det nu!! 
 
Vilde har gjort så fruktansvärt mycket framsteg och bvc blev impad! Han pratar en massa på sitt "språk", äter som en galning, sover rätt bra om nätterna, sitter helt utan stöd, vänder sig fram och tillbaka och drar sig baklänges. =) Mammas kille!! Vi var på bvc idag och han är nu 7190 gram och 65,5 cm lång. Han ligger under medelkurvan (har alla mina barn gjort) men han är inte liten för det! =) Han fick även sprutor idag ett i vardera ben och det gjorde ont som fasiken tyckte han. Grät som bara den.. jag är blödig och hade svårt att hålla ifrån tårarna men lyckades. Han har sovit nästan hela eftermiddagen/kvällen. Men ingen feber eller ont vad vi har märkt. 
 
Vad händer annars hos oss? Inte mycket men full fart ändå, dagarna är uppbokade från morgon till kväll känns det som och jag skulle vilja ha en hel vecka med hela familjen helt ensama just nu.. men det går inte så vi siktar in oss på lovet istället. ;-) Då blir det bara en massa mys utan en massa måsten!! 
 
Jag har varit sjukt sötsugen idag, det är så jobbigt för det kryper verkligen i kroppen på mig när det blir så. Tips tack hur jag får bort det!! 
 
Nej, det var lite om oss.. nu ska jag sova för imorgon blir det babysång efter jag har lämnat stora killarna på skola/förskola.  Måste bara skryta lite, Kevin har läsprojekt denna vecka och nästa vecka, han valde en bok i skolan och så ska de läsa 15 minuter varje dag och vi ska ge respons. Han läste ut boken på mindre än 15 minuter så han fick läsa den 2 gånger istället! Hehe så han måste be om en annan bok. ;-) Han älskar att läsa och är riktigt duktig på det, bara synd att han föredrar kalle anka istället för böcker. Heheh =)
 
Kram kram
Helg! =)
Helgen kom med dunder och brak och tyvärr bara 1 dag kvar till vardag igen... igår följde jag med Frida till sockerbagaren på en frukostbuffe och sen åkte vi till Maxi för att kolla kläder, köpte en vårjacka till Vilde och sen köpte jag en mascara, mer hade jag inte råd att spendera. ;-)
 
Väl hemma igen så tog jag det lite lungt innan vi hämtade Kevin och åkte till brosan och hans familj! Var hur trevligt som helst, barnen lekte, inga bråk, mycket prat och skratt och god mat. =) Tack snälla!! Vägen hem var dock jobbig en jävla massa rådjur som hoppade fram.. vi klarade oss som tur var och rådjuren med. =) Men från finspång och hem var det svårt att hålla ögonen öppna, var så jädrans trött!! 
 
Idag har det gått i ett känns det som, först lämnade jag av älsklingen & Alvin vid badet, medan han hade simskola så åkte jag, Vilde & Kevin till City gross för att månadshandla, har nu hela frysen full av kött, bara lite fisk som ska köpas hem då de inte hade något bra utbud idag. =) Men känns skönt att vi har "bunkrat" för månaden och nu är det ju typ bara frukt & grönsaker som ska handlas varje vecka. =) 
 
Efter att packat in allt i frys och kyl, hämtat de andra på badet och matat Vilde så åkte vi till Agge & Conny för att fira att Agge hade fyllt år. =) Där var även Jimmy & Maria med deras barn och respektive, det var trevligt. =) På vägen hem svängde jag förbi Jos som hade varit på Ikea igår och var snäll som köpte med sig en barnstol till oss, tack vännen!! =) 
 
Nu ikväll har jag plockat, håller på och tvättar och så grillade älsklingen. Det var ju sååå gott!! 
Känner mig lite låg, har fuskat alldeles för mycket denna vecka med kosten så nästa vecka är det hårdkörning igen, jag har sagt att är man borta hos någon så ska jag äta det som bjuds på men då måste jag ju nästan sluta umgås med folk. Heheh 
Sitter just nu och planerar lite inför Alvins kalas, det är långt kvar men vill ha allt under kontroll. Imorgon ska vi skriva inbjudningskort som ska skickas iväg, hoppas alla kan komma som han ska bjuda. Alla andra är välkommna på kvällen. =)
 
Har ni en bra helg?
Kram kram Bjuder på lite bilder från igår, 3 av barnen lekte så bra så dem såg vi knappt på hela kvällen! =)
Bitande kyla
Usch vad kallt det är ute, det är när solen är framme som det är skönt! Men jag går och går vart jag än ska, denna kropp ska komma iform och jag ser fram emot en "vältränad" kropp till badsäsongen. =) 
Igår gick jag och lämnade Alvin, sen till öppna förskolan för babysång. Det var jätteroligt där! =) Hittade genast folk att prata med och det kändes riktigt bra. =) Kommer gå dit varje onsdag. 
Tog sen en promenad i solen ner och hämtade Alvin och väl hemma började jag städa. Älsklingen klippte barnen och de tog en dusch. =) 
 
Idag lämnade jag barnen, sen blev det att ta en promenad till Emma & Theo. =) Vi fikade, busade med barnen och pratade en massa. Var trevligt! Tack vännen! Sen gick jag och hämtade Alvin och sen väl hemma har jag bara tagit det lungt. Bestämde mig för att ha mysdag idag då vi ska bort imorgon, så jag har fuskat rejält på min diet, har ätit pizza, godis och druckit cola. Gott som faan var det och jag är värd det! Har tagit en hel hög med bilder på mest Vilde men även de andra två älskade trollen. =) 
 
Imorgon ska vi åka till min lillebror och hans familj, vi ska ha tacomys och det ska bli riktigt roligt! =)
 
 
Som sagt blev mycket kort på Vilde men han är så rolig att ta kort på, han gör inte en massa miner så fort kameran riktas mot honom. Vilde försöker gå upp i krypställning men jag tycker att han kan vänta nu, räcker med att han kan sitta redan nu!
Vad ska ni ha för fredagsmys imorgon?
 
kram kram