Helg! =)
Helgen kom med dunder och brak och tyvärr bara 1 dag kvar till vardag igen... igår följde jag med Frida till sockerbagaren på en frukostbuffe och sen åkte vi till Maxi för att kolla kläder, köpte en vårjacka till Vilde och sen köpte jag en mascara, mer hade jag inte råd att spendera. ;-)
 
Väl hemma igen så tog jag det lite lungt innan vi hämtade Kevin och åkte till brosan och hans familj! Var hur trevligt som helst, barnen lekte, inga bråk, mycket prat och skratt och god mat. =) Tack snälla!! Vägen hem var dock jobbig en jävla massa rådjur som hoppade fram.. vi klarade oss som tur var och rådjuren med. =) Men från finspång och hem var det svårt att hålla ögonen öppna, var så jädrans trött!! 
 
Idag har det gått i ett känns det som, först lämnade jag av älsklingen & Alvin vid badet, medan han hade simskola så åkte jag, Vilde & Kevin till City gross för att månadshandla, har nu hela frysen full av kött, bara lite fisk som ska köpas hem då de inte hade något bra utbud idag. =) Men känns skönt att vi har "bunkrat" för månaden och nu är det ju typ bara frukt & grönsaker som ska handlas varje vecka. =) 
 
Efter att packat in allt i frys och kyl, hämtat de andra på badet och matat Vilde så åkte vi till Agge & Conny för att fira att Agge hade fyllt år. =) Där var även Jimmy & Maria med deras barn och respektive, det var trevligt. =) På vägen hem svängde jag förbi Jos som hade varit på Ikea igår och var snäll som köpte med sig en barnstol till oss, tack vännen!! =) 
 
Nu ikväll har jag plockat, håller på och tvättar och så grillade älsklingen. Det var ju sååå gott!! 
Känner mig lite låg, har fuskat alldeles för mycket denna vecka med kosten så nästa vecka är det hårdkörning igen, jag har sagt att är man borta hos någon så ska jag äta det som bjuds på men då måste jag ju nästan sluta umgås med folk. Heheh 
Sitter just nu och planerar lite inför Alvins kalas, det är långt kvar men vill ha allt under kontroll. Imorgon ska vi skriva inbjudningskort som ska skickas iväg, hoppas alla kan komma som han ska bjuda. Alla andra är välkommna på kvällen. =)
 
Har ni en bra helg?
Kram kram Bjuder på lite bilder från igår, 3 av barnen lekte så bra så dem såg vi knappt på hela kvällen! =)
lisa

Vilka fina bilder på barna du fick :)

Cecilia- Mamma till två små prinsar

Här blir detLCHF när ni kommer den 13:e ;) bara så du vet!

Svärmor

Vill du ha LCHF nästa gång ni kommer så kan du få det. No problemas
Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress