Fika
Dagarna rusar i 140 kännes det som, hinner knappt med mig själv! Men denna vecka jobbar älsklingen så jag passar på att träffa mina vänner! Blir mycket fika så måste skärpa mig om jag ska kunna gå ner i vikt, men tycker inte ni att det är svårt att ställa fram ett kakfat och ett fat med frukter?! Svårt val, hell no! Kaka ja tack! Frukt, nej det kan jag äta någon annan gång! 
Måste försöka lura min hjärna att se tvärtom liksom, kaka nej tack frukt, ja tack!
 
snart kommer kattis hit med sina två fina tjejer, ska bli himla skoj! 
 
Nej uppdaterar kanske senare och bjuder på en bild Från 11 månaders vilden! 
 
Kram kram 
 
Semester
Nu är vi hemma igen från en tre dagars minisemester! Vi hade hyrt stuga på småängens camping och det var helt underbart att komma iväg! 
 
Åkte i torsdags och då tog vi en tur till Linköping först för att köpa en bilgrej och sen åt vi lunch på Ikea. Åkte till Bergs slussar där vi spelade minigolf och åt glass! Var så himla varmt men det var sjukt roligt! Kom till stugan kl tre och då badade vi och gjorde iordning sängarna. Spelade ett parti Uno och sen åkte vi till Agge för lite mat. 😃 
Lämnade bilen där och tog en promenad till campingen, drack lite vin, spelade uno och kort och så la vi oss. Barnen tog även ett kvällsdopp. 😃
 
Igår åt vi frukost, barnen tog ett morgondopp innan de sprang till lekplatsen och så gick älsklingen för att laga bilen. Agge kom och gjorde mig och barnen sällskap, vi badade och åt glass. 😃 Vi gick hem till dem och åt tacos. Barnen, älsklingen och Conny tog båten och fiskade och jag åkte till campingen för att lägga vilde. 
 
På kvällen kom alla från laggartorp till oss så vi grillade, pratade drack vin och så fiskade vi! 😃 Helt underbart!!! 
 
Idag har vi städat stugan, checkade ut och åkte hem. Väl hemma så har jag tvättat, vi tog en promenad och handlade lite och så har vi grillat. Jag sov i ca 3 timmar, men är lila trött ändå! 
 
Men vi har haft sjukt roligt och vi planerar att åka tillbaka! Vilde har haft lite otur, han har skurit sig under foten, ramlade och slog pannan i bäddsoffan så blev en liten glipa, ramlade på gruset och skrapade kinden. 😔 Ser ut som han varit i slagsmål!! 
 
Men annars är allt bra! 
Kram kram 
 
Sköldpaddor
Börjar bli sent och alla barnen är vakna, lilleman vägrade somna så efter en timmes försök fick han komma upp igen! Men han somnar väll någon gång! 
 
Vi har det bra, har börjat vistas bland folk igen och det känns skönt! Har varit på lotten både i måndags & tisdags, vi var och slängde massa skräp som har legat där och så har vi grävt upp potatis och plockat mera vinbär! 😃
 
Idag gjorde jag saft på vinbären och så var Pamela här en sväng! 
 
Måste berätta att vi är nu 7 i vår familj!!!! 😃 I tisdags var vi och hämtade två söta sköldpaddor, som har fått namnen Torsten & Andersköld! De är pigga som bara den och det är skoj att bara sitta och titta på dem! 
 
Har ägnat större delen av dagen till tvätt & städ det behövs om jag säger så! 
 
Kram kram
 
Här kommer bilder på våra sköldpaddor, visst är de söta?!