Vattkoppor & allergi
Jahopp här är det väll sådär, fick åka upp med Vilde till jourcentralen i söndags kväll, de tog halsprov och snabbsänka, men visade inget tecken på virus eller infektion. Frågade om hans utslag men nej då inte vattkoppor och inga exem, så ge en panodil om han blir värre. Hallå vad är det för fel på vissa personal inom vården!!! Vad arg jag var när vi väl kom hem! Här sökte jag för eksem eller vattkoppor och de säger bara ge panodil om det blir värre!!!
 
Ringde Bvc i måndags och vi fick en tid direkt, kom ner till ingången (fick inte gå in med honom) så kom vår underbara bvc sköterska ut. Först säger hon nej det är varken soleksem eller vattkoppor, men sen tittar hon på hans armar och ben och säger direkt att nej det är vattkoppor han har!! Så fick klådstillande till främst natten och så är det bara att gilla läget. ;-) Skönt ändå att han har det nu innan han ska börja förskolan, bara synd att det är just de soligaste dagarna som han fick det på! 
 
Men vi har varit hemma hela tiden, bara en tur till mamma i måndags på en fika. De har ju haft det, så det är ju ingen fara och vi träffar ingen annan som inte vill träffa oss. 
 
Igår cyklade älsklingen och de stora grabbarna iväg för att shoppa lite, Kevin fick pengar när han fyllde år så han ville handla för dem pengarna och Alvin hade oxå fått lite pengar. Så de kom hem med lite grejer och ändå har Kevin fortfarande pengar kvar. =) Jag och Vilde myste i soffan under tiden, han sov och jag slötittade på tv.
 
På kvällen kom Pamela med sina två underbara barn hit på lite grillat, vi pratade, barnen lekte jättebra och vi hade det allmänt trevligt. När Vilde blev ledsen så var han antingen hos mig eller hos Pamela, känns så bra att han vill vara hos henne! =) De gick hem vid klockan nio, så då la jag alla barnen. 
 
Kevin började hosta igår, han hostade hela dagen och igårkväll hostade han konstant hela tiden. Somnade väll nån gång efter tolv och sen sov han fram till kvart i tio idag. Och direkt när han vaknade så började hostan igen! Hade han varit förskyld så hade han hostat i omgångar men det gör han inte utan det är hela tiden.. så idag kvart över tre ska vi till vårdcentralen för att inhalera. Just nu är det mycket gräs och gråbo, faan vad jag hatar allergi! Kevin är oxå rätt less på det och frågar nog dagligen varför han var tvungen att få det... vad svarar man på det liksom? 
 
Mamma kommer hit och tar de två andra barnen då jag inte kan ta med Vilde till vc pga kopporna. Tack mamma! Igår bokade jag även ljusparty igen så i september är ni välkommna hit! Och så är Vildes 1 års tårta beställd, så bra den kommer bli. =)
 
Nej det var väll allt från mig, bjuder på bilder från kalaset och lite annat!
Kram kram
 
 
Blev väckt med sång, paket och fika!
 
Sen kom: Wilma, Arvid, Olle, Lisa & mamma på fika
 
Lisa & Olle
 
En sjuk liten kille
 
Mamma/mormor ger Vilde mat
 
Emma - Mamma till Theodor

Hoppas Kevin blir bättre och ni får gärna komma hit med lite koppor om ni vill hehe....på gott och ont som du skriver att de är trist att ha det när de är fint väder ute men skönt att ha det gjort innan fsk :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress