Glad påsk på er!!
Här sitter jag hemma i karantän och förbannat över alla som umgås med sina släktingar/familj. Själv sitter jag hemma och läser en bra bok och tar hand om 2 magsjuka barn!!! 
 
Är allt bra med er? Vi hade det bra till igår em/kväll då Alvin spyr. Vilde hade varit rejält dålig i magen under mitt och sofies tur på stan men trodde inte att det var det. 
 
Igår slängde jag ihop en chees cake och sen kom Gisela hit. Hämtade älsklingen på jobbet och åkte ut till mamma & pappa, där var oxå min bror med familj. Vi åt god mat, min kaka, pratade och barnen lekte. Sen åkte dem och då bröt helvetet ut! Åkte hem direkt och Alvin somnade direkt i bilen, han gick sen upp alla trappor, klädde av sig och sov fram till kl sex imorse så ca 13 timmar sov han! 
 
Han äter som han söka igen och är glad, Vilde är väldigt trött så han sover på mig hela tiden.
 
Glad påsk på er!!
Babysim
Hej min vän, är det bra? 
Om jag ska vara ärlig så är det inget vidare här... Jag vaknade igår morse med nackspärr!! Gör förbannat ont, men min vardag kan inte stanna upp för det. Är så glad att min älskling är hemma hos mig och kan hjälpa mig! 
 
Igår trots att jag hade ont så var kyl/frys tomma, slängde oss i bilen och vad f**n händer?!! Jo, punka på bilen! Pumpade bilen och åkte till verkstaden, där fixade dem mitt däck på 10 min, åkte och handlade, hem och sov förra timmar och sen kunde jag inte röra mig! 
 
Imorse gjorde det fortfarande ont men kan vrida huvudet igen, så idag har vi varit på babysim, älsklingen höll Vilde och jag njöt av det 36 gradiga vattnet! Vilde älskar verkligen att dyka, tycker det är riktigt coolt att han själv väljer om han vill dykà eller inte. 😃 
Efter simmet blev det lunch på mirum och idag provade vi Stars and stripes. Gott var det men dyrt! 😃
 
Hämtade Alvin och har spenderat eftermiddagen hemma hos Kattis och hennes två underbara tjejer! 😃 
 
Nu sover Vilde på mig och jag ligger i soffan och försöker få till en bra ställning för min nacke! 
 
Har ni en bra dag?
kram kram 
 
Söndag förmiddag
Hej min vän, allt bra?
jag är så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen! Igår var det en alldeles för galen dag! Hehe måste först bara berätta en pinsam grej! I fredags när jag skulle åka till Frida så fick jag bensinstopp!!!!! och precis utanför macken! 😁 Men jag hick där med min dunk och tankade i 10 liter så starta han igen, men jag åkte hem istället... dagen igår var planerad in i minsta minut, kom till simskolan tjugo över tio, alla föräldrar stod utanför och vi kommer inte in! Det fans ingen där, och ingen lapp eller något...
 
Åkte istället till nya babybutiken i stan, fotofabriken stod där så jag tog 6 månaders bilder på Vilde. 😃 Efter det gasa vi bilemogen för att snabbt laga mat, äta, skjutsa till handbollen, när de. Är slut, skjutsa Alvin till kalas, skjutsa älsklingen till systemet, står där på Coop parkeringen och blir påkörd!!!! Eller det där lät felbohag blev inte påkörd utan bilen! Men han tog i min dragkrok, så jag fick inget medan han får nu beställa ny skylt. Så går det när man har bråttom! 😜
 
Hämtade Alvin, och åkte hem till mamma och pappa, där fikade vi och hade det trevligt. 😃 Var hemma till åtta, barnen såg fångarna på fortet, jag och Vilde sov i soffan. Hade så ont i skallen!! La barnen halv tio, borstade gaddarna och somnade oxå på stört! 
 
Idag vaknade vi vid halv sju, inte bra!!! Men kände mig pigg, har ätit frulle, duschat, plockat iordning och nu skulle jag lätt kunna somna igen! 😜 Ska gå och köpa tyg idag, och så ska jag sätta mig och sy lite idag. 😃
 
Vad gör ni idag? Kram kram
bjuder på en bild från imorse då vilde kröp bakom sängen!!