Valborg
Regnet öser ner men vi sitter inne & har det skönt här inne. Vi har grillat på balkongen med fina vänner, nämligen Frida & Tomas! 😃 blev grillspett & pommes idag. 
Har druckit några glas vin & nu lägger Frida vilde så har lite tid att blogga. 😃 

Innan kvällen så var jag på jobbet, sen cykla jag till kevins skola. Där gick vi igenom hans nationella prov, på svenskan hade han full pott på allt och sen på matten så hade han inte klarat målen på 2 saker men han kan det och med lite mera träning så kommer det gå! Jag är inte ett dugg orolig och han har kämpat väl! 
Efter skolan gick vi och handlade sen tog vi en fika. 😃 
Har haft/har en väldigt bra dag/kväll! 
Vad gör ni idag? Ser ni på elden? 
Kram kram 
Glad påsk!!
påsken har kommit och vi firar för fullt! 😃 i torsdags hade jag semester, så jag följde med Alvin som sålde majblommor på maxi. Sen fikade vi, shoppade ett par nya byxor och fick gå ner 2 storlekar!! Lycka! 👍 hem och grillade massa gott, sen somna vi! 

Igår åkte vi till min bror för att fira påsk med honom och som alltid så blev det jobb, igår klyvde vi ved, jag och pappa klyvde medan de andra sågade upp och tömde. Klämde min hand i kluven, det gick bra men har lite ont... Vi åt påskmat och mormor & morfar (påskharen)kom med både present & godis till alla barnen. 😃

Idag har jag firat min bästa vän, Frida fyllde år så självklart ska man fira henne! Vi köpte gula tulpaner, påskägg & en glassmaskin till henne! Ser fram emot att smaka glassen nån dag! 😉 vi var ute på gården och njöt av både god fika & solen! Barnen lekte som bara den! 
Åkte sedan direkt hem till mina föräldrar där vi grillade och har varit ute hela tiden i solen! Vilde älskar att vara ute medan de andra två smet in hela tiden! Kom hem för ca 40 min sen så nu sover vilde! 😃 

Glömde ju berätta, vi tog ett stort kliv idag... Vi kände att vilde behövde klippas, något jag har bävat inför länge men han såg inget nu och dagen D var dags.. Så idag klippte vi honom! Det gick jättebra eftersom det var första gången och givetvis fick jag med en lock! 

Bjuder på lite bilder från både igår & idag!

Kram kram Väntar
Sitter i bilen och väntar på att kevins scoutkamrater ska komma, de ska på läger idag till Torpet. :-) det är samma torp som vi ska vara husvärdar till så det är lite roligt! Vi ska ses vid slottet klockan tio och sen bär det iväg till skogs! Skulle gärna vara med men efter denna veckas sjukdomar så väljer jag att ta med de två små och åka till mina föräldrar för en kaffe istället!

Älsklingen jobbar hela helgen, känns surt som faan men så är det! Vi får se fram emot påsken istället, då är vi lediga tillsammans torsdag - söndag! :-)

Nej nu kommer de! 
Kram kram