Julen
Julen kom & var över lika snabbt.. Julafton var magisk, min bror & mina föräldrar var här hos oss och det kändes bra att fira hemma (har aldrig gjort det). Tomten kom med klappar & jag fick bland annat: en fin fotoram, lykta, skylt, parfym & bodylotion med massa saker med, filmer & lotter. Tack snälla!! 

Juldagen kom den med & vi åkte till tjällmo. Där åt vi julmat igen, vi fick klappar och denna gång fick jag/vi en tomte & en neccensär med vissa produkter i. Alvin ville sova hos Magnus & Anna så vi hem och hämta saker och sen åkte vi till dem. Vi stanna kvar en stund sen åkte vi hem. Men vid elva ringde Magnus & sa att Alvin ville hem så bara att slänga sig i bilen och iväg!  

Igår var en mest "hemmadag", jag storstädade, tvättade, lagade mat & styrde här hemma! Vi var och handlade då vi inte kände för julmat längre så gott med "vanlig" mat! 😃 sen tog vi en fika hos Magnus & Anna. 

Idag blir det nog ut & leka i snön, inatt kom den.. Vi som ville ha snö julafton, inte nu!! 

Hoppas ni har haft en bra jul!
Kram kram


God jul
Tittar in här en snabbis & önskar er alla en riktig god jul!! Nu har gästerna kommit, tomten har varit på besök & barnen är nyfikna på vem denna tomte det var då alla var kvar i samma rum!!! De tittade nyfiket runt omkring men nä det var ju ingen som saknades så vem var tomten igentligen? 😃 

Kram kram 🎅🎄🎁❤️Snart jul
Dagarna bara springer iväg och vi har hunnit med en massa! 

Kevin har spelat konsert med gitarren, sjukt duktig är han! 
Vilde har haft lucia på förskolan, han sjöng inte så mycket men det var väldigt mysigt iallafall! 
Alvin har spelat cup med fotbollen, de förlorade tre matcher men vann en, och han tyckte det var roligt och det är faktiskt huvudsaken! 😃 
Kevin har haft föreställning med dramagruppen, riktigt bra jobbat! 
Vi var på julbord oxå, men nästa år byter vi ställe för det smakade inget vidare! Dåligt löfstad slott! 👎

Jag själv har jobbat typ hela tiden känns det som! Igår var vi och handlade alla julklappar, sen på kvällen åkte jag och köpte all julmat, idag är älsklingen iväg med alla barnen & köper julklappar från dem till varandra medan jag storstädar. Har dammat där nere, tagit toan & bytt sängkläder, tvättat gör jag med. När vilde vaknar ska jag dammsuga & torka golven sen kan vi fira jul!! 

Har skickat julkort i år som jag annara inte brukar, men vet bara att en person har fått det.. Hoppas ni andra har fått kort oxå! 

Kram kram