Friska
Äntligen friska! :-) nu tänker jag inte ha magsjuka en endaste gång till detta år! Ska bli otrolig skönt att få gå till jobbet imorgon och låta resten av familjen göra roligheter utan mig! :-)

Jag känner mig deppig idag, en skitdag rent ut sagt och minsta lilla vill jag bara gråta! Men bara en "dålig" dag helt enkelt! Är så sjukt tacksam över mina vänner just nu iallafall! 

Har hållt på att ringa viktiga samtal idag, ringde barnkliniken idag om Vilde. De 
vill göra en utredning på honom & de tyckte att Vc hade gjort fel som inte ens hade testat honom! Men för att komma dit måste man ha remiss från Vc så nu ligger detta på deras bord igen! :-( men fick tipset om en annan läkare som kört privatklinik och inga remisser så om vi inte får remiss så vänder vi oss till honom. 

Vi pratade idag om att flytta våra barn från Vc då vi är så missnöjda, har ni förslag på bra Vc så tar jag gärna emot dem! 

Kram kram bjuder på en bild på vilde som ska lyssna på Babblarna! 


Fy faan
Ligger här i soffan och är i karantän ett dygn till... Kevin fick om sin magsjuka i fredags kväll så kalas och allt blev inställt. Men han fick ändå sin tårta & sitt firande genom oss.

När det nästan hade gått 48 timmar började jag & Alvin med bara tio minuters mellanrum! :-( Alvin kräkte ner sin säng sen han han mått bra men jag fick hålla på desto längre, igår kl 11 blev jag bra, eller jag sov hela dan igår och idag har jag ätit som vanligt igen men är extremt trött. Ringde jobbet och sa att tidigast torsdag kommer jag, det är manfall där & inga vikarier så tycker så synd om dem! :-( 

Igår var älsklingen till läkaren med Vilde, vi ville utreda hans mage men fick svaret att nä vi tar inga prover på så små barn och det låter som laktos. Så idag började vi med laktosfri kost till honom. Jag vill ha ett barn som är bra i magen och inte uppsvullen hela tiden! 
Varför i helvete får man ingen hjälp genom sjukvården för?! Ska ta upp detta med Bvc när vi ska dit för jag är absolut inte nöjd! 

Kram kram 
Grattis min älskade unge!
För exakt 7 år sedan låg vi på Linköpings förlossning och hade fått vår andra lilla gosse! Vi var lyckliga och så glada över att stolt visa upp vår andra pojke. :-) 
Tiden har sprungit fram och även om du är extremt envis och har ett sånt humör så är du alltid älskad utav oss, vi älskar dig så otroligt mycket, så mycket att deg värker i bröstet på mig! 
Imorse tågade vi in och sjöng: vi gratulerar, för dig vår lilla/stora Alvin! Vi hade med oss en massa paket och jag tror att du blev nöjd över alla dina presenter och framför allt att vi kom in och var med dig i ditt rum och du fick alla fokus för en stund! Det gjorde dig glad. Vi ska fortsätta firandet ikväll med att äta pizza på pizzerian!! Och sen ska vi köpa en massa gott & mysa hemma. :-) 

Jag hoppas att du har en bra dag i skolan & att de firar dig där oxå. Du är världens finaste pojke och jag älskar dig så jäkla mycket!!! 

Grattis Alvin på 7 års dagen önskar mamma, pappa, Kevin & Vilde! ❤️❤️