Sjukstugan
Här har vi haft sjukstuga hela veckan, jag blev sjuk natten till måndags och jag hade inga krafter i kroppen alls förrens igår igen.. detta skit slog ut mig totalt, jag sov ca 3 gånger per dag och ändå var lika trött. Vilde hade feber i måndags och varit snorig sen dess, jag vabbade med honom torsdag & fredag men han är fortfarande väldigt snorig. 
 
Vi har inte gjort så mycket i  veckan då jag varit sjuk, men vardagen rullar på ändå, Kevin har varit på gitarr kursen, simhallen med skolan, Alvin har varit i skolan, spelat spel och igår fick han vara hemma med mig & Vilde. Vi bakade småkakor såsom drömmar och kolakakor. De blev riktigt bra om jag får säga det själv. Hehe 
 
Kan berätta lite om förra helgen istället då vi var friska, lördagen sov älsklingen då han hade jobbat natt. Jag, Alvin & Vilde gick hem till en kompis för att fira hennes dotter som fyllde 2 år. Många koppar kaffe och mycket prat blev det. Barnen lekte bra och det var väldigt avslappnat. =) På vägen hem gick vi förbi Blomsteraffären, där handlade vi en present till Frida & Tomas. Hem, väckte älsklingen, åkte iväg till Agge & Conny för att fira Agge och lämna kvar barnen där. 
Vi fick god smörgåstårta och vi satt och pratade en stund innan vi drog vidare. Jag fick köra Connys bil, så en Jeep åkte jag omkring med, kändes som en bil för mig. Haha Jag och älsklingen passade på att köpa alla Alvins födelsedagspresenter, det blev bland annat: Lego, Iron Man mask, Loppan, filmer, faktabok, Lone Rangers figurer till Infinity spelet. Jag har säkert glömt något men jaja detta är lite av vad han ska få. =) 
På kvällen åkte vi hem till Frida & Tomas, de hade inflyttningsfest och bjöd på Tacogratäng. Väldigt gott! Vi spelade spel, sjöng, dansade, pratade och skrattade i mängder!! =) Tack för en superrolig kväll/natt. 
 
Söndagen kom och barnen kom hem, Alvin bytte om och sen stack vi till nästa kalas. Denna gång var det Alvin som skulle på ett barnkalas hos en av sina klasskamrater. Hämtade honom klockan två och sen skyndade vi ner till nästa kalas, nämligen Inez som fyllde 1 år! de hade valt en så himla bra lokal, nämligen på en förskola! Barnen lekte som bara den, alla tre och jag kunde i lugn och ro dricka mitt kaffe, äta min kaka och ändå se vad barnen gjorde! =) Alla borde ha kalas så. ;-) Heheh 
 
När alla dessa kalas var över så stack vi till Maxi för att veckohandla, det gick relativt smärtfritt. Innan vi åkte hem så köpte vi med oss några fiskar till akvariet. Så jag valde inredningen och barnen fiskar. =) 
 
Sen kom ju helvetet, hostan under natten.. hostade konstant från nio till fyra! Var mer död än levande när klockan ringde halv sju... 
I tisdags hade Karl namnsdag, och alla mina killar heter ju det så då firade vi lite, nämligen semlor! Vilde har aldrig ätit semla men det blev nog en stor favorit! ;-) 
 
Idag jobbar min älskling, Vilde är snorig men tänkte åka och handla lite. Vi ska på kalas (Ja det är en jävla massa kalas just nu, varför skaffar ingen barn på hösten för?!) i em, men det beror på hur Vilde är efter vår shoppingtur. Ska även hinna göra maten, nämligen kyckling, potatis & sås! Ska bli riktigt mumsigt! =) 
 
Vad gör ni en lördag som denna?
kram kram
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress