Kärret & inskolning
Det var nu ett tag sen jag skrev här igen men nu ska ni få läsa om förra helgen & inskolningen på vilde! 

Förra fredagen åkte jag och barnen upp till kärret för att vara barnvakt åt mina brorsbarn, jag hann bara komma upp dit så kom barnen, jag fixade tacos och tände pannan! Vi myste en hel del och sen var det dags att sova, det gick bra att lägga de flesta barnen men vilde ville inte riktigt somna, han somnade tillslut och Wilma somnade hos mig i soffan! :-) 

Lördagen hade det kommit snö, och vi vaknade redan vid 05,10 så vi var ute och lekte från halv nio till typ halv elva! Barnen lekte så bra ute! Jag passade på att fixa pannan. :-) jag fixade lunch sen lekte barnen, vi åt middag och när klockan var nio sov alla barnen. :-) jag somnade då oxå, inte van att vakna så tidigt! ;-) 

Söndagen kom och de minsta vaknade kl sex, snön vräkte ner men vi gick ändå ut och lekte i ca 2 timmar! Jag skottade lite snö och barnen lekte så bra! Fixade lunch och sen åkte mina brorsbarn hem,brorsan  kom hem och vi tog en kaffe innan jag åkte hemmåt i snöovädret. :-) 
Måndagen kom och det innebar inskolning av Vilde, med tunga steg gick vi dit... Men det gick bra! Han släppte inte riktig mig så det var skönt att jag skulle jobba resten av veckan och älsklingen skötte inskolningen. Han blir ledsen när han blir lämnad men det går över väldigt fort! Han leker väldigt bra där och de säger att det går bra för honom! :-) han vill inte släppa mig när jag kommit hem från jobbet och han somnar väldigt fort på kvällarna! :-) 

Idag har vi varit och handlat och sen var vi hos Robban & Katja på en fika, nu sover vilde för natten, barnen ser på tv och jag & älsklingen sitter och ser en film. 

Kram kram 
Myser
Har suttit och myst med min lille plutt en bra stund nu, ska snart hämta Alvin i skolan och sen drar vi för att äta lunch! 😃 när jag har hämtat Kevin halv två så åker vi upp till kärret, där ska jag vara barnvakt åt mina brorsbarn, ska bli himla mysigt! 😃

Bilen är packad och jag tror att jag har allt med mig, annars får jag helt enkelt vara utan! 😉 det ska ju komma snö i helgen så lite utelek ska vi ha iallafall, ett måste tycker jag! 

Denna vecka ar jag haft semester men det har varit fullt upp ändå, har i stort sätt träffat alla mina vänner under dessa dagar (inte alla tyvärr) men jag har haft väldigt trevligt! I onsdags firade jag & älsklingen bröllopsdag! Hela 9 år ihop, 9 fantastiska år som fru Björn. 😃 jag lagade fläskfilé i gräddsås & pomme, senare på kvällen hade jag fixat creme brulee. 😃 vart riktigt mysigt!! 

Nä dags att sätta fart! 
Kram kramFredags kväll
Nu har jag jobbat i två dagar och det gick rätt smärtfritt! ;-) inte mycket att göra på jobbet men tiden gick ändå fort. 

Nu är jag ledig fram till den 14 så det ska bli helt jäkla underbart! 😃 
Sitter just nu i soffan och barnen ser på film & äter popcorn. Jag själv skriver lite här och suktar efter popcorn men jag ska inte!! Har kört strikt med viktväktarna sen 1 januari så nu jäklar ska jag klara detta!! Mår så mycket bättre utan allt skit jag annars stoppar i mig, men det är svårt nu när jag har svullat som en tok under julen... Nån som känner igen sig? 😉

Jag/vi mår bara bra trots abstinent besvär från socker och humöret är i obalans.. Ser fram emot att vara med hela familjen i helgen innan älsklingen börjar jobba igen. Han har nu varit hemma med vilde i 4 månader & på måndag ska han börja jobba igen... Men innan dess ska vi ha en helg ihop då vi bara ska njuta av varandra!! 😃❤️ 

Kram kram