Lite sen sist
Sitter i soffan och myser med de två minsta sönerna, den äldsta sover som en stock i värmen! 
Usch denna natt var inget rolig, kunde inte ha fläkten på ifall jag inte skulle höra barnen vakna... Så legat och vridit och vänt på mig hela tiden! 
Grannen var över oxå en sväng så blev kaffe och en drink sen blev jag piggelin!! 
😂Ska snart börja förbereda maten som vi ska ha idag, idag blir det sallad! Ska ut till mamma en sväng sen & ikväll iväg en sväng! Vill hålla mig borta om dagarna så älsklingen får sova. (Han jobbar natt) 

Vad har vi annars för oss? I söndags var vi på Adrians dop, det är barnens minsta kusin. 😃 


sen var jag och frugan ute och åt middag & tog flera glas vin/drinkar/champagne. 😂 var så trevligt! Tänker inte räkna ut pointsen på allt jag drack om jag säger så!! 😂 när vi skulle hem så funka inte mitt kort på spårvagnen så tog taxi hem, inte mig emot då jag inte riktigt klarar av spårvagnar när jag är berusad. (Åksjuk)
Hemma till halv ett, så blev inte jättesent! 
Dessa goda drinkar drack vi! 
 Och maten:


Jag & frugan:


Igår var vi hemma hos mamma, hon fyllde år igår så självklart ville vi fira henne! Vi gav henne biljetter till Rocka Billy in otur och barnen köpte en blomma till henne! 😃

Värmen är visst här för att stanna, läser att det regnar & åskar överallt men inte i norrpan! Så snälla skicka över lite hit! 😉 

Kram kram 
Sovmorgon
Idag fick jag en liten sovmorgon, barnen vaknade halv åtta så det är helt ok! :-) nu sitter vi och myser i soffan framför film & en maskin med tvätt rullar. 

Ska snart slänga mig i duschen & sen ta fram frukost, väcka Kevin och sen åka och handla. Måste få hem lite varor & så måste vi fixa en doppresent. 

Klockan halv ett ska vi vara i Tjällmo kyrka, vi ska på Adrians dop idag. :-) 

Ikväll ska jag & min fruga ut och äta och ta några drinkar! Vi har inte setts se. Bröllopet & innan dess var det inte heller mycket så nu ska vi ha en kväll bara hon & jag, oh vad jag längtar!!! 

Vad gör ni idag? 

Kram kram
Bjuder på bilder från igår
Snart dags
Snart är det dags att bege oss ner till Mjölby, ska hälsa på två kompisar idag som jag inte har träffat på ett bra tag! Älsklingen jobbar 6-18, så då passar vi på att åka iväg! 😃 

Jag vet inte vad som har hänt med barnen, bara för att älsklingen har börjat jobba så måste ju inte de vakna så sjukt tidigt!! De har sovit till 8-9 varenda dag och nu till klockan 6!!  Trött är bara förnamnet om jag säger så. ;-) men var hunnit med lite nu på morgonen, håller på att tvättar, är inne på andra maskinen med tvätt. 😃 

Vad tycker ni om värmen då? Jag vill absolut inte klaga men vårt hem är en bastu trots nerdraget & en massa fläktar i varje sovrum! Har även värmeutslag på armar, hals, bröst, mage... Kliar som bara den!!! Jag hade inte dem problemen när jag var "stor" så därför vet jag inte varför jag får det nu! Vi badar varenda kväll, vi väljer kvällar dels för att det är mindre folk sen tycker jag inte att barn ska vara i solen mitt på dagen! Vi har varit i Sörsjön 2 gånger & igår var vi i simonstorp. Var helt tomt till slut där så perfekt!! Var bog varmaste stället oxå! 😃 

Ikväll har vi lovat att ta med oss Mc donalds till sjön, så det blir det ikväll. Jag äter varken pomme eller hamburgare så jag tar en sallad. 😃 fräscht & gott!! 

Vägde mig i onsdags och hade inte gått ner nått men ställde mig på vågen imorse och den visade -1,4 kg så hoppas nu att det står så på onsdag!! Har som mål att gå ner ca 10 kg till jul, då har jag allt som allt gått ner 32 kg! Så kämpar på som bara den! 😃 jag är inte ute efter att vara jättesmal, jag är ute efter en sund kropp och ett BMI på normal och inte överviktig. 

Nej ta och väcka Kevin, han kan nog sova hur länge som helst! Hehe men vill komma skapligt iväg innan det blir för varmt! 

Kram kram