Bråvalla
Veckan flöt på i rasande fart, jag jobbade bara 3 dagar sen var jag ledig resten. 😃 i torsdags var jag & älsklingen på Bråvalla, vi var med Magnus,Anna, Frida & Tomas! Vi lyssnade på svenska björnstammen, anthrax & maiden! Faan vad bra de var!!!!! 
I fredags hämtade vi barnen & sen drog jag till Bråvalla igen. Det regna & åska under dagen men var nästan helt regnfritt så länge jag var där! Jag lyssnade på Maggio, hon är grymt bra!! 

Helgen har vi varit typ bara familjen, slappat & njutit av varandra. Igår kom mina föräldrar på fika och idag åkte vi och fikade hos dem. 

Har ni haft en bra helg? 
Kram kram 
Söndag
Ännu en vecka har passerat, hoppas ni har det bra! 

Denna vecka kan jag ge en kort resumé, mån-Tors jobbade jag. Barnen var lediga med älsklingen och i torsdags var de på frita/förskolan. I onsdags var vi även i parken och lekte med Robban & Katja & alla deras barn (eller några av dem). I onsdags var jag även inne på nya jobbet och hade planering hela dagen, riktigt skoj ska det bli!! I torsdags hade både jag & barnen midsommarfirande, de på frita/förskolan & jag på jobbet. Dans stod på schemat och så hade jag gjort tårta! 

I fredags var det midsommarafton, vi åkte till mina föräldrar och hade det mysigt. Vi fikade, åt lunch, dansa kring midsommarstången, grillade, spelade kubb, spelade fotbolls krocket, spelade brädspel och dansade! Klockan tolv var vi hemma igen. Jag valde att vara nykter då jag tycker att det är skönt att sova hemma och så behövdes det ingen alkohol för min del! 

I lördags handlade vi, tvättade, åkte och tog en kaffe hos mamma & pappa, pantade och barnen köpte bilar av dem pengarna. Väl hemma så grillade vi hamburgare och såg på film! 

Idag har älsklingen jobbat 7-19, så jag har städat, bakat bullar, tvättat resten av vad som var kvar, myst med barnen. Frida var här en sväng med sin brorsdotter, och så har jag registrerat bråvallabilljeten och tankat på med pengar så vi kan köpa mat & dricka när vi är där! 

Vi har det väldigt bra, är trött i nattmössan nu och ser fram emot denna vecka med en hel del roligheter!! 

Har er midsommar varit bra? 
Kram kram

En ny söndag
Jaha då var man här igen då, söndag.. Denna dag ger mig ångest, ångest inför en ny jobbvecka! Nån som känner igen sig?? 

Denna vecka har farit fram den med, i måndags först jobb 9-17, sen hämta barnen. Hem, ge barnen mat, klä om, svärmor kom, Päivi kom och så åkte hon & jag till sörby herrgård. Där hade vi sommaravslutning med jobbet. Var god mat, trevlig underhållning osv! 😃 tack svärmor för hjälpen av barnvakt!! 

I tisdags hämtade jag barnen efter jobbet, sen tvättade och styrde jag här hemma. 

Onsdagen kom, var trött som en gnu! Klockan ett ringer de från Vildes förskola, feber... Bara att hämta, sen hämtade jag Kevin & Alvin. Tömde deras lådor och gjorde det redo för skolavslutning. Hela em låg jag i soffan med en febrig kille som sov av & till. 

Torsdags vart det jobb 8-17, fick sms av älsklingen med ett fint kort på barnen från avslutningen. Önskar jag kunde ha varit med!! På kvällen fick jag grillat & sen den obligatoriska jordgubbstårtan! 

Fredagen kom den med, och jag fick vabba. Ville inte ta risken att släpa iväg Vilde för tidigt tillbaka till förskolan så jag valde att vara hemma med honom! De andra två fick oxå vara hemma. 😃 jag styrde här hemma medan älsklingen sov, Frida kom förbi på en kaffe. Vi åt jordgubbar & glass! Mm sommar!! 😃 
På kvällen åkte vi och handlade mat. Sen myste vi bara. Vilde vägrade sova middag så han däckade vid sju! 

Igår vaknade jag av ett ryck när Frida ringde, klockan var halv elva!! Den enda som var vaken var Alvin, han låg & tittade på film. 😃 upp & fixa frukost, sen åkte vi till torpet för att klippa gräs & jag gjorde en storstäd av köket. Hade bog aldrig blivit städat, snuskigt äckligt var det!!!! Men nu rent & fräscht! 
Vidare ut till mamma & pappa, vi fikade, åt tacos, barnen bråkade hela tiden... Vet inte vad jag ska göra eller hur jag ska orka... 😢 

Idag har vi haft ett allvarligt snack med våra två pojkar om alla bråk de har, det är inte bara mellan dem utan även med oss & alla runt omkring.. Hoppas på en förbättring men jag tror dock inte det... Tips tack! Tips på hur man får barn att sluta skrika, och börja lyssna! 
Annars har jag storstädat, älsklingen har städat hos sköldpaddorna & lagat mat. Skulle ut till lotten men det hanns inte med, får se om älsklingen åker ut dit nått.. 

Kram kram