Bråvalla

Veckan flöt på i rasande fart, jag jobbade bara 3 dagar sen var jag ledig resten. 😃 i torsdags var jag & älsklingen på Bråvalla, vi var med Magnus,Anna, Frida & Tomas! Vi lyssnade på svenska björnstammen, anthrax & maiden! Faan vad bra de var!!!!! 
I fredags hämtade vi barnen & sen drog jag till Bråvalla igen. Det regna & åska under dagen men var nästan helt regnfritt så länge jag var där! Jag lyssnade på Maggio, hon är grymt bra!! 

Helgen har vi varit typ bara familjen, slappat & njutit av varandra. Igår kom mina föräldrar på fika och idag åkte vi och fikade hos dem. 

Har ni haft en bra helg? 
Kram kram 

Söndag

Ännu en vecka har passerat, hoppas ni har det bra! 

Denna vecka kan jag ge en kort resumé, mån-Tors jobbade jag. Barnen var lediga med älsklingen och i torsdags var de på frita/förskolan. I onsdags var vi även i parken och lekte med Robban & Katja & alla deras barn (eller några av dem). I onsdags var jag även inne på nya jobbet och hade planering hela dagen, riktigt skoj ska det bli!! I torsdags hade både jag & barnen midsommarfirande, de på frita/förskolan & jag på jobbet. Dans stod på schemat och så hade jag gjort tårta! 

I fredags var det midsommarafton, vi åkte till mina föräldrar och hade det mysigt. Vi fikade, åt lunch, dansa kring midsommarstången, grillade, spelade kubb, spelade fotbolls krocket, spelade brädspel och dansade! Klockan tolv var vi hemma igen. Jag valde att vara nykter då jag tycker att det är skönt att sova hemma och så behövdes det ingen alkohol för min del! 

I lördags handlade vi, tvättade, åkte och tog en kaffe hos mamma & pappa, pantade och barnen köpte bilar av dem pengarna. Väl hemma så grillade vi hamburgare och såg på film! 

Idag har älsklingen jobbat 7-19, så jag har städat, bakat bullar, tvättat resten av vad som var kvar, myst med barnen. Frida var här en sväng med sin brorsdotter, och så har jag registrerat bråvallabilljeten och tankat på med pengar så vi kan köpa mat & dricka när vi är där! 

Vi har det väldigt bra, är trött i nattmössan nu och ser fram emot denna vecka med en hel del roligheter!! 

Har er midsommar varit bra? 
Kram kram


En ny söndag

Jaha då var man här igen då, söndag.. Denna dag ger mig ångest, ångest inför en ny jobbvecka! Nån som känner igen sig?? 

Denna vecka har farit fram den med, i måndags först jobb 9-17, sen hämta barnen. Hem, ge barnen mat, klä om, svärmor kom, Päivi kom och så åkte hon & jag till sörby herrgård. Där hade vi sommaravslutning med jobbet. Var god mat, trevlig underhållning osv! 😃 tack svärmor för hjälpen av barnvakt!! 

I tisdags hämtade jag barnen efter jobbet, sen tvättade och styrde jag här hemma. 

Onsdagen kom, var trött som en gnu! Klockan ett ringer de från Vildes förskola, feber... Bara att hämta, sen hämtade jag Kevin & Alvin. Tömde deras lådor och gjorde det redo för skolavslutning. Hela em låg jag i soffan med en febrig kille som sov av & till. 

Torsdags vart det jobb 8-17, fick sms av älsklingen med ett fint kort på barnen från avslutningen. Önskar jag kunde ha varit med!! På kvällen fick jag grillat & sen den obligatoriska jordgubbstårtan! 

Fredagen kom den med, och jag fick vabba. Ville inte ta risken att släpa iväg Vilde för tidigt tillbaka till förskolan så jag valde att vara hemma med honom! De andra två fick oxå vara hemma. 😃 jag styrde här hemma medan älsklingen sov, Frida kom förbi på en kaffe. Vi åt jordgubbar & glass! Mm sommar!! 😃 
På kvällen åkte vi och handlade mat. Sen myste vi bara. Vilde vägrade sova middag så han däckade vid sju! 

Igår vaknade jag av ett ryck när Frida ringde, klockan var halv elva!! Den enda som var vaken var Alvin, han låg & tittade på film. 😃 upp & fixa frukost, sen åkte vi till torpet för att klippa gräs & jag gjorde en storstäd av köket. Hade bog aldrig blivit städat, snuskigt äckligt var det!!!! Men nu rent & fräscht! 
Vidare ut till mamma & pappa, vi fikade, åt tacos, barnen bråkade hela tiden... Vet inte vad jag ska göra eller hur jag ska orka... 😢 

Idag har vi haft ett allvarligt snack med våra två pojkar om alla bråk de har, det är inte bara mellan dem utan även med oss & alla runt omkring.. Hoppas på en förbättring men jag tror dock inte det... Tips tack! Tips på hur man får barn att sluta skrika, och börja lyssna! 
Annars har jag storstädat, älsklingen har städat hos sköldpaddorna & lagat mat. Skulle ut till lotten men det hanns inte med, får se om älsklingen åker ut dit nått.. 

Kram kram 

Veckans resumé

Eftersom jag bloggar så otroligt sällan så kom svärmor på att jag kan ju göra veckans resumé, så det får det bli! 😜 

Veckan har gått i rasande fart, i måndags jobbade jag 7-19, sen tränade jag 1 timme. I tisdags var det först jobb sen körde jag älsklingen & barnen till stan då Kevin skulle ha terminens sista gitarrlektion. Själv gick jag på föräldramöte om Vildes nya förskola han ska gå på i höst. Efter det åkte jag & tränade 1 timme. 

Onsdagen mötte älsklingen & Vilde mig när jag slutade, vi mötte upp Kevin och gick och tog en fika och bara njöt. Hämtade sedan Alvin då han hade varit på Kolmården med skolan. 😃
På kvällen åkte jag med Frida & spelade bingo. 

I torsdags var meningen att vi skulle ha sett på crusing, men då vädret var inte att lite på så blev vi hemma! Dock så sålde älsklingen vår ena bil så vi hade ändå inte hunnit till skänninge. Men lite klirr in på kontot fick vi och det la vi undan på en gång! 😃 vi grillade på balkongen och bara njöt av att få vara lediga ihop! 😃 javisst ja, Kevin & Alvin var hos frisören och fick fina frisyrer till skolavslutningen! 😃

I fredags lämnade vi av Kevin som skulle tälta med scouterna på torpet, sen lämnade vi Alvin som skulle ha avslutning med sina scouter. Vi andra drog till Ikea och där handlades det som vanligt! Sen åkte vi vidare till Brunneby där vi oxå handla lite! Efter det så bestämde vi oss för att se om Agge & Conny var hemma, och det var de! Så kaffe, sol & lek blev det en stund innan vi åkte hemmåt! Väl hemma grillade vi på hamburgare och njöt på balkongen. Halv nio kom Alvin hem & då var han trött! 

I går åkte jag & hämtade en trött Kevin från lägret sen åkte vi vidare till mamma & pappa. Där hjälpte älsklingen mamma & tapetsera! Jag & brorsan drog in till stan en sväng, riktigt trevligt att få umgås så oxå! 😃 sen grillade vi & bara snackade en massa. Blev dock uppätna av en massa knott! 

Idag har vi tagit det lilla lugna, var & hämtade ut mediciner och handlade lite. Sen har jag tvättat,vi har satt upp mörkläggningsgardin i sovrummet så nu hoppas jag att vi kan sova! Sen tog vi en promenad till Himpa och nästan alla badade! Var kallt som satan i vattnet men skönt att ändå svalka av sig! Jag & Kevin simmade 200 m, och det ska vi öva på hela sommaren nu! (Han måste klara det i skolan) 
Vi har ätit gott & nu lägger jag Vilde sol inte alls är trött!!! 
Började köra strikt Viktväktarna idag igen, ska ner de sista 10 kg innan jul har jag som mål!! Heja på mig! 

Kram kram
RSS 2.0