Läggning

Har nu suttit här i Vildes rum i ca 25 minuter och han verkar inte vilja somna!! Har har två bra dagar, igår var jag & Kevin till lotten där vi hämtade rabarber, åkte till maxi där jag handlade lite och fick även med mig en ny bikini med mig hem! 😃 nu ska bara värmen komma oxå.... På kvällen kom Frida hit, hon hade gjort rabarberpaj, mums! 
Mina föräldrar kom även hit på lite paj & kaffe! 😃 vilde hade feber hela dagen och var inte alls pigg... 

Idag har Vilde varit feberfri hela dagen och det känns skönt! Vi drog till Maxi där älsklingen handlade kläder och så tog vi en lunch.  De har hästen från Harry Potter på Maxi, och shit det måste vi gå på i sommar! Måste bara fixa nån som kan ta Vilde under tiden, nån som har lust? 
Var även nere på babyproffsen för att se om vi kunde hitta en lite smidigare bilbarnstol till Vilde, men med dem priserna så näää vi har kvar våran! 
Hem igen, gjorde paj, vilde & jag sov, barnen bråkade osv. Åkte till mina föräldrar för att äta tacos med dem och sen lite paj & kaffe! 
Kom hem halv sju, duschade alla tre, klippte naglarna och nu sitter jag här! Funderar på att om han nån gång vill somna så ska jag unna mig ett bad! Somna nu då!!  

Har haft som sagt två helt bra dagar! Imorgon jobbar älsklingen natt så får se vad vi gör på dagen, skulle behöva klippas gräs på lotten... 

Kram kram 
Marknadsafton

Usch vilken lång dag det har varit idag, mycket på jobbet men flöt på någorlunda bra men skönt att denna dag är snart slut! 
Efter jobbet drog jag hem, åt och tog med familjen ner till city för att gå på marknadsafton. Handlade 2 par nya byxor till jobbet, ett par vindbyxor & ett par regnbyxor. För priset av 150kr ihop! Perfekt ju! Annars var det inget att hurra för, mycket folk och en massa skit! 

Nu så håller de två äldsta på att somna medan Vilde har sovit sen ca 1 timme tillbaka. 😃 jag själv har tagit en dusch & ska snart sova oxå. Imorgon är det kort dag på jobbet (hoppas jag) och sen ska vi grilla med ett par kompisar! 😃

Måste få berätta en sak, jag ska byta arbetsplats efter semestern!!! Känns asbra, men kommer sakna både barn och några kollegor! 

Kram kram Mycket på en gång

Har haft en helt underbar helg, hämtade ut vår nya bil i fredags eftermiddag och sen har jag kört massor! Jag bara älskar den och alla dessa finesser som finns! 😍 
Hälsade på mamma & pappa på kvällen och igår var vi hos Agge & Conny för att fira mors dag. Har varit ute massor denna helg! 
Idag har barnen (de stora) varit och klättrat med scouterna, vilket de tyckte var väldigt roligt! Vi andra var vid torpet en sväng. Sen när vi hade hämtat barnen åkte vi för att fira lilla mamma. Fikade & åt pizza! :-) 

Nu ska vi se film! 
Kram kram 

Soffan

Här har jag legat sen igår.. Fick världens yrselattack igår när jag vaknade så gick till jobbet men fick gå hem igen då jag kände att jag inte skulle klara detta! Så hela dagen igår låg jag i soffan & det ska jag göra idag med!  

Jag får sådär pga mitt dåliga järnvärde + för mycket runt om mig just nu. Det händer så mycket just nu i mitt liv, alla saker är bara positiva men för mig kan det bli lite mycket ändå! 

Vilde får vara hemma med mig, orkar inte gå och lämna honom på förskola så vi myser istället! :-) var och lämnade de två stora barnen förut, var skönt att komma ut! Men just nu är vila prio ett! Mår mycket bättre idag men är inne på att vara hemma imorgon med, allt för att få vila! 

Kram kram Lördag

Idag har det varit en lugn dag, lämnade Kevin på scouterna imorse, de åkte till Söderköping och hade haft superskoj! :-) 

Jag & de två små åkte och handlade lite. :-) väl hemma har vi inte gjort så mycket, städat, tvättat, grillat & myst! Nu ikväll satt vi inne i vildes rum och spelade gitarr, först Kevin och sen jag. Var riktigt skoj! Blir nog att köpa en gitarr till Kevin när han fyller! 

Förra veckan hände det massor, Kevin var hos optikern och han ser väldigt dåligt så nu väntar vi på nya glasögon så att han kan se ordentligt! Han ska ha dem hela tiden så nu lär han inte glömma dem. Sköterskan ringde angående kevins provsvar i onsdags. Det var inget positivt besked... :-( 
En "normal" person ligger på 0,35 i blodet medan Kevin har värdet 1,5 på hund & 5 på katter så det är något vi ska undvika helt och hållet sa sköterskan.. Angående pollen så var mätaren upp till 100, Kevin hade över 100!!! Så nu ska vi till barnkliniken för att se vad de kan erbjuda för medicin till honom, Vc kan inte göra något mera då han har över 100 i pollen. Så vi pratade om ev sprutor. Vi får se vad barnkliniken säger! 

Vi har det annars väldigt bra. :-) 
Kram kram RSS 2.0