Lördag
Idag har det varit en lugn dag, lämnade Kevin på scouterna imorse, de åkte till Söderköping och hade haft superskoj! :-) 

Jag & de två små åkte och handlade lite. :-) väl hemma har vi inte gjort så mycket, städat, tvättat, grillat & myst! Nu ikväll satt vi inne i vildes rum och spelade gitarr, först Kevin och sen jag. Var riktigt skoj! Blir nog att köpa en gitarr till Kevin när han fyller! 

Förra veckan hände det massor, Kevin var hos optikern och han ser väldigt dåligt så nu väntar vi på nya glasögon så att han kan se ordentligt! Han ska ha dem hela tiden så nu lär han inte glömma dem. Sköterskan ringde angående kevins provsvar i onsdags. Det var inget positivt besked... :-( 
En "normal" person ligger på 0,35 i blodet medan Kevin har värdet 1,5 på hund & 5 på katter så det är något vi ska undvika helt och hållet sa sköterskan.. Angående pollen så var mätaren upp till 100, Kevin hade över 100!!! Så nu ska vi till barnkliniken för att se vad de kan erbjuda för medicin till honom, Vc kan inte göra något mera då han har över 100 i pollen. Så vi pratade om ev sprutor. Vi får se vad barnkliniken säger! 

Vi har det annars väldigt bra. :-) 
Kram kram 


Agnetha

Vilken härlig bild. Har ser verkligen ut att trivas.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress