Helgen lider mot sitt slut
Usch vad helgerna går hiskeligt fort!! Snart är vi inne i november och massor ska göras innan julen! Men just nu njuter vi lite granna. 

Alvin blev sjuk i onsdags och har varit hemma sen dess, meningen var att han skulle åka till Bergkulla lägret igår med scouterna men nä han fick snällt stanna hemma pga den hemska krupphosta han hade. Kevin däremot åkte redan i fredags, han skulle sova i militärtält och det såg han fram emot! Längtar som en galning just nu efter honom!!! 

Igår var vi först hos mamma en sväng & sen var vi hos Frida & Tomas på middag. Trevligt som faan! 😃❤️ Tack älskade vän!! 

Idag ligger älsklingen och sover ruset av sig, medan jag gick snällt upp med barnen! 😉 tur att man inte dricker, klarar inte av det längre iallafall. 
Alvin har fått gjort sin pumpa som han skulle ha haft med sig till Bergkulla. Och jag håller på att tvättar. Får se sen vad dagen bjuder på, skulle vilja ut till graven men allt beror på hur Kevin mår/hur trött han är. 

Kram kram


Söndag
Denna söndag har gått väldigt fort! Jag & barnen drog till Tropicariet efter frukosten, där mötte vi upp Alexandra och hennes barn. Vi gick där inne i ca 1,5 timme innan vi var tvungna att åka mot stan igen! Den som gillade det mest var Vilde som kollade in djuren som bara den! Alvin var den som var mest rädd, dels mot aporna som är lösa & sen att papegojorna skriker så högt! Men annars gillade alla tre barnen det massor! 

Efter det så åkte vi till maxi där vi åt korv med bröd till lunch & sen handlade fika och lite till maten. 
Lämnade Kevin på scouterna och drog hem. 

Väl hemma så kom mamma & pappa på en fika, fick min födelsedagspresent redan idag, ett par skinnboots! Så snygga!!! Tack snälla. ❤️ Vi fikade och pratade en massa. 

Nu har vi precis ätit, älsklingen lagade maten idag. Han dukade så fint! Var så mysigt!! ❤️❤️

Kram kram

Lördag kväll
Äntligen är helgen här, en vecka avklarad utan vabb! 😃 var på kurs i torsdags genom jobbet, väldigt intressant! Fick lära mig nya metoder att skapa på. Hämtade även kakorna som Kevin sålt genom skolan. Så var fullt upp!

Igår var Linda & barnen här, vi åt tacos och bara umgicks! Riktigt trevligt var det. 

Idag har vi inte gjort så mycket, har mest bara tagit det lilla lugna & nu på eftermiddagen har jag haft em and i party här hemma! Blev dyrt! Hahaha men vet ju kvalitén på kläderna!!! 

Nu badar Vilde, ville inte att han skulle sätta dig stilla då han missa ett trappsteg när han skulle gå upp, vet dig i sidan av läppen så bättre att han får vara igång istället innan läggdags. 

Har ni en bra lördag? 
Kram kram
Fick denna bukett av en god vän idag! ❤️