Onsdag
Hejsan! 
Har du en bra dag? Här har det gått upp & ner! Stressig morgon med barn som inte lyssnar och retar gallfeber på sina bröder! Till att i nästa sekund bara leka och vara hur go som helst! Iväg till frita & förskolan efter en hel morgon hemma! Det är lite lyxigt att få äta frukost med hela familjen såhär mitt i veckan men det blir alltid mer stress då tyvärr! 

Alvin valde att cykla idag, han är såå glad över att äntligen få cykla igen! Lämnade honom & Kevin i skolan och vidare till förskolan för att lämna Vilde. Gick jättebra att lämna honom idag! 

Har nu jobbat & njuter av lite rast men mår inget vidare.. Fryser & har ont i skallen! Blir att leta upp en tablett & sen dricka mycket vatten! Är många timmar kvar innan jag får gå hem! 😉 ikväll ska frugan hämta mig så ska vi spela bingo. 

På tal om nått annat, igår se Kevin till läkaren för uppföljning om hans mediciner. Det gick kanon så han ska fortsätta med dem! 😃👍
Jag var utvecklingssamtal om vilde, det gick oxå väldigt bra. Han var väldigt mån om sina vänner, bra motorik & språket kommer för fullt nu! 😃 så stolt! 

Kram kram


Helgen ❤️
Nu lider denna helg mot sitt slut oxå.. Går så himla fort ju. 😔 igår var vi på fotbollscup, vår lilla Alvin som spelar! De vann 2 matcher av 3! Så roligt att se grabbarnas framsteg. 😃 träffade på min kusin med familj, så snackade lite som hastigast innan alla matcher drog igång. 😃 

Efter matcherna så åkte jag & lämnade Robban hos Tomas sen åkte vi till mamma & pappa för en kaffe. Åkte sen hem och gjorde tacos och tvättade. 

Idag har jag dammsugit, älsklingen har satt upp ett nyckelskåp och en hylla i kevins rum, han fixade även Alvins cykel. Åkte till maxi en snabbis och sen hem till mina föräldrar där vi grillade och njöt i solen! Så skönt i solen när det inte blåser, denna blåst kan hålla sig borta nu tycker jag! 
Väl hemma igen så har alla barnen duschat, jag har gått igenom lite kort till en fotobok vi ska göra. 

Har ni haft en bra helg? 
Kram kram


Vill tillbaka...
Idag är en sån dag som jag bara längtar tillbaka, tillbaka till värmen, omgivningen och avslappningen! Är skitkallt ute idag och jag vill inget hellre än att ligga under täcket hemma! Ikväll ska bli skoj, jag ska nämligen ha dejt med frugan! Som jag har saknat henne! ❤️ 
Bjuder på lite bilder från vår resa istället! 
Kram kram