Julafton
Sitter hemma hos mina föräldrar och bara njuter! Morgonen började innan sju, barnen & vi vuxna öppnade paket och de var så nöjda! Den största saken som Kevin fick var en elgitarr och Alvin fick ett x-Box, älsklingen fick star wars saker och jag fick lite blandat.. En kanna, en parfym, en skylt som står Love, en almanacka och Bråvalla biljetter! Så nöjd tjej jag är just nu! 
Vilde fick lite blandat, men han får mer här bland annat bamsebyn. Så tror han är nöjd! 

God jul önskar jag er alla! 
Dan före julafton
Jobbade först idag, inga barn på jobbet så har städat & fixat åt mina kollegor. Min sista dag på denna arbetsplats, efter julledigheten går jag tillbaka till min gamla arbetsplats, kommer bli kanon men kommer sakna barnen! 
Detta är ett val jag själv har gjort och ångrar verkligen inte det! 

Efter jobbet så drog jag & barnen till skogs. Nämligen till kolmårdstomten! Har aldrig varit där, har pratat om det så många år men nu var det dags! Var jättemysigt där med alla små hus som de hade byggt upp & trevligt för barnen. Vilde var väldigt reserverad och ville inte gå till tomten utan stod på behagligt avstånd och tittade på honom. 

Efter tomten åkte vi till donken för att äta, åt där och hade det mysigt! Sen åkte vi till affären och köpte lite mys, nu hemma & söva barn och ser på Bingolotto! 
Imorgon är det julafton, hoppas ni får en bra jul! 

God jul önskar jag er mina läsare. 


Trött
Snart iväg & jobba.. En dag till sen är det jullov, längtar som en bäng att få vara med mina barn!! Att få ha ledigt ihop ända till den 7/1, det är ca 2 veckor! Ska bli så himla mysigt. Har lite planer, alla bara löst planerade än så länge men tänkte en tripp till tropicariet. Sen får vi se vad som händer. 

Nej kanske ska dra till jobbet istället för att vänta in tiden i trappan... Älskar att sitta i trappan, vet inte varför men det är lite lugnande att sitta där. Ha en trevlig dag alla därute!

Kram kram