Grattis älskade unge
Igår firade vi hela dagen lång, vår Alvin fyllde hela 8 år! Det är åtta år sedan som vi fick se dig, vi hade längtar så mycket efter att se kevins lillebror! På tisdagen hade jag hämtat Kevin från förskolan & hela vägen hem lekte vi i snön, efter att han hade somnat så började värkarna komma lite smått! Onsdagen den 14 februari 2007 kl 11,25 föddes vår andra son! 
Du är en väldigt envis, glad, tjurskallig, påhittig kille som vi älskar så mycket. ❤️ Igår väckte vi dig med paket & frukost på sängen. Sen under dagen kom folk som ville fira dig, bland annat mormor & morfar, farmor & dina faddrar Magnus & Anna! Alvin var så nöjd hela dagen, han hade valt både tårta och vad vi skulle äta till middag. Tacos blev det som vi smaskade på! 
Alvin fick bland annat: fotbollsskor, bäddsett med fotbollstema, vattenflaska, en blueray spelare, en maskerraddräkt, pengar, lego. 😃 
Jag älskar dig så mycket!! 
Puss mamma💋


Ligger här..
Ligger här i sängen och kan inte somna om, men snart ändå upp så passar på att kolla lite på instagram & fejan! 😃 har haft några jobbiga dagar med jobb, hämta barn, skjutsa till aktiviteter & sen bakat till lördag. Men nu vänder det igen när älsklingen hoppar på natten! 😃😃

I tisdags bakade jag två olika sorters drömmar, nämligen en sort med citron och den andra sorten hade jag i ca 1/2 burk nutella & sen en liten påse med hackade hasselnötter. Jisses säger jag bara!! Det vart en sån bra kombo, riktigt smakade gudomligt i munnen! ✌️😃 


Igår bakade jag kolakakor/sirapskakor men de blev lite misslyckade men ack så goda! 😃 så Alvin ville inte att jag skulle slänga dem utan vi har dem på lördag! 😉 
Inorgon ska jag göra citronkakor, de är riktigt goda & så ikväll vet jag inte om jag ska baka nått eller lägga fokus på städning! 
Snart har jag en 8 åring hemma, Gud vad tiden går fort!!! 🙈 i Augusti kommer jag ha en 11 åring, 8 åring & en 3 åring! Shit säger jag bara, får nästan panik!! 
Nej upp & klä på mig, kanske ska passa på & äta frukost hemma så jag inte går över mina points idag! 

Ha en bra dag alla därute! 
Kram kram 💋
Helgen
Helgen går lika jäkla snabbt som alltid! Redan söndagskväll & vi ligger här i soffan och bara myser. 😃 
I fredags kom Anna med sina fina barn hit, vi åt pizza och hade det bara allmänt trevligt! 😃 

Igår åkte vi till kärret för att fira lilla Olle som fyllde hela 3 år, vad hände med tiden? Det går så sjukt fort! Jag & bror drog och handlade sen fikade vi på tårta när vi kom tillbaka. Sen åkte vi till Örebro där min bror hade en tid till Vc, väl där så var det upp till 1 timmes väntetid!! Vad faan?! Var skapligt irriterad och bror oxå!! Men han fick den hjälp han behövde. 😃 hem igen och åt, Robban & mina föräldrar hade grillat! Smakade gudomligt!  😃👍 sen åkte vi hemmåt. Väl hemna kom Frida & Tomas en sväng. 

Idag har vi städat, sen kom Frida, Linda med barn & Anna och hennes kids! Vi åt, fikade, pratade en massa och barnen lekte väldigt bra! Håller på att tvättar upp all tvätt som byggs på hög hela tiden! Och nu slöar vi i soffan! 

Har ni haft en bra helg? 
Kram kram