Länge sen
Oj det var länge sen jag var här inne!! Vi har det bara bra eller njae kanske inte, jag har problem med min mage fortfarande men denna vecka tog jag bort sockret och det blev genast bättre! Jag har jobbat & älsklingen likaså, vilde har varit på förskolan och barnen i skolan. Kevin kämpar på med läxorna som är många och spelar gitarr nu två dagar i veckan. Alvin läser sin läsläxa och han har knäckt läskoden vilket är så roligt! I fredags följde han med en kompis hem och då passade vi på att köpa presenter åt honom! Vi har köpt fotbollsskor & ett bäddsett med en fotbollsplan på. Han älskar att spela fotboll den där ungen! 😃 jag köpte två väskor åt mig själv som skulle ha kostat 300kr styck! Rea och jag gav för bägge ihop 179kr! Det tycker jag är ett kap! En för nu i vinter och en likadan men med mera färger till vår/sommar. 😃

Idag var vi och firade svärmor på hennes födelsedag, sedan var vi hemma hos mamma & pappa. Nu ikväll blev det hemmagjord pizza till middag och mys i soffan. Har fuskat med mat & fika idag så magen är inte helt hundra! Känner mig tung i magen liksom.. 😢 men det innebär ingen fika/fet mat för min del! 

Imorgon ska jag träffa Frida & Linda, inte ofta vi träffas alla tre så ser fram emot det massor!! 

Kram kramTisdag
Har varit så skönt att vara ledig ända sen tisdag men frågan är hur trött jag kommer vara imorgon när det är dags för jobb igen?! Jag/vi har vänt på dygnet totalt, är uppe till ca halv tolv och sover till nio-halv tio! Skönt ändå att det är planeringsdagar nu onsdag & torsdag så man kan komma igång igen och sen barngrupp på fredag! 

Vi var det väldigt bra, städade bort julen i söndags kväll. Lika mysigt som det är när man tar upp allt pynt lika skönt är det att ta bort det! 
Barnen & älsklingen var på bio i söndags, de såg hobbit och tyckte den var bra. Jag får vänta tills den kommer på dvd. 😃 under tiden som de var på bio så var jag & Vilde hos Magnus och Anna, lika trevligt som vanligt! 

Igår var min kusin och henne dotter här på en fika, var väldigt trevligt och ska bli roligt att se vem som ligger i hennes mage! 😃 

Idag var vi och handlade en sväng sen åt vi lunch. Nu försöker jag få Vilde att somna, inte det lättaste!! Om en liten stund kommer två kompisar från Mjölby hit. Vi ska fika, äta middag & bara umgås! Har inte träffat dem sen i sommeras. 😃 

Kram kram 


Lördag
Idag vakna vi med tuppen kändes det som men nä klockan var ju halv nio! 😃 upp & käka frukost och tog min omeprezol för magen, kände av magen lite igår igen men kunde sova bort det som tur var! 

Idag är vi hemma & tar det "lugnt". Har bakat lite nämligen nutellabollar, kolakakor & kladdkakemuffins. Gott att ha hemma om man nu skulle få besök. 
Har även städat toaletterna, plockat i barnens rum & dammsugit. Torka golven behövdes inte utan tog en trasa på vissa fläckar bara, tog ju golven i tisdags liksom! 

Annars idag blir det lugnt, Anna & Magnus kommer hit ikväll och äter med oss, så det blir tacos. Hade inte det igår så då får det bli idag istället. 😃 

Kram kram 
PS, ni är jävligt dåliga på att kommentera så kom igen nu!! D.s