Regn
Sitter på vår farstukvist och regnet bara öser ner! 😔 varit på landet i 1 vecka nu och det är så skönt men lite mindre regn tack så vi kan få fixa i trädgården! Jag & älsklingen har slagit hela ena sodan av trappen, så det ska tas hand om innan vi börjar på andra sidan, älsklingen köpte en kompostkvarn igår så idag har vi kört ena rishögen vid huset men nu öser regnet ner så vi kan inte fortsätta i slänten! Är så mycket ris överallt och det tar sin lilla tid att få bort det, försöker se positivt att en hög är borta iallafall! 

Älsklingen har även byggt en ny trapp & lagat taket. Så lite har vi gjort denna vecka. Sover så bra här på landet nu när jag har vant mig! 

Just nu står potatisgratängen i ugnen & älsklingen grillar under ett parasoll! Ska bli gott som fasiken! 

Var på bröllop igår, min kompis Josefin som gifte sig, var helt magiskt i kyrkan! ❤️❤️ är så glad för hennes skull! 

Kram kram

Mina nya jobbarbyxor som älsklingen köpte åt mig! 

Brudparet! 
Snart semester!!
Börjar räkna timmar nu, snart äntligen får jag oxå semester! Visst inte varmt men helt ok att få vara ledig & ladda batterierna. 

Igår hämtade jag barnen, åkte till systemet & sen åkte vi till Max och tog en lyxshake för att fira barnens sommarlov. Hämtade älsklingen, åkte till mamma & sen åkte vi till mc donalds för att igen fira sommarlov! Handlade & sen åkte vi hem. 

På kvällen drog jag ut med Frida & Tomas. Vi åkte till Hugos och lyssnade på Björn Rosenström, shit vad bra det var!!! Jag var nykter så tog bilen, smidigt när man ska hem! 😂 

Som sagt, om några timmar tar jag sommarlov jag med. Uppdateringarna kommer inte vara så ofta så då vet ni varför. 

Kram kramGrattis Kevin
Idag för 11 år sedan föddes världens finaste lilla pojke, han var helt underbar och är det fortfarande! En riktig glädjespridare är han och han går helt och hållet sin egen väg! Är så stolt över att få vara just din mamma, älskar dig till månen & tillbaka!! ❤️❤️

Här kommer kort från dagens firande! ❤️