Regn

Sitter på vår farstukvist och regnet bara öser ner! 😔 varit på landet i 1 vecka nu och det är så skönt men lite mindre regn tack så vi kan få fixa i trädgården! Jag & älsklingen har slagit hela ena sodan av trappen, så det ska tas hand om innan vi börjar på andra sidan, älsklingen köpte en kompostkvarn igår så idag har vi kört ena rishögen vid huset men nu öser regnet ner så vi kan inte fortsätta i slänten! Är så mycket ris överallt och det tar sin lilla tid att få bort det, försöker se positivt att en hög är borta iallafall! 

Älsklingen har även byggt en ny trapp & lagat taket. Så lite har vi gjort denna vecka. Sover så bra här på landet nu när jag har vant mig! 

Just nu står potatisgratängen i ugnen & älsklingen grillar under ett parasoll! Ska bli gott som fasiken! 

Var på bröllop igår, min kompis Josefin som gifte sig, var helt magiskt i kyrkan! ❤️❤️ är så glad för hennes skull! 

Kram kram

Mina nya jobbarbyxor som älsklingen köpte åt mig! 

Brudparet! 

Snart semester!!

Börjar räkna timmar nu, snart äntligen får jag oxå semester! Visst inte varmt men helt ok att få vara ledig & ladda batterierna. 

Igår hämtade jag barnen, åkte till systemet & sen åkte vi till Max och tog en lyxshake för att fira barnens sommarlov. Hämtade älsklingen, åkte till mamma & sen åkte vi till mc donalds för att igen fira sommarlov! Handlade & sen åkte vi hem. 

På kvällen drog jag ut med Frida & Tomas. Vi åkte till Hugos och lyssnade på Björn Rosenström, shit vad bra det var!!! Jag var nykter så tog bilen, smidigt när man ska hem! 😂 

Som sagt, om några timmar tar jag sommarlov jag med. Uppdateringarna kommer inte vara så ofta så då vet ni varför. 

Kram kram
Grattis Kevin

Idag för 11 år sedan föddes världens finaste lilla pojke, han var helt underbar och är det fortfarande! En riktig glädjespridare är han och han går helt och hållet sin egen väg! Är så stolt över att få vara just din mamma, älskar dig till månen & tillbaka!! ❤️❤️

Här kommer kort från dagens firande! ❤️

Söndag kväll

Sitter på farstukvisten & dricker ett glas Cola, ska snart gå & sova! Har haft två underbara dagar här! Igår plocka vi blåbär & smultron och gjorde en paj, sen bada vi & Linda kom förbi en sväng. 

Idag blev det frukost ute sen kom Robban & Katja hit, vi åt lunch och barnen lekte. Älsklingen röjde lite i trädgården & jag städade inne. Sen kom Magnus & Anna hit, vi fikade, grillade hamburgare & badade. Skönt att svalka av sig lite men är inte alls lika varmt idag som igår! Så kanske det är oväder på g som det står på prognosen.. 
Har haft en underbar helg! Imorgon vankas jobb och på onsdag åker vi hemmåt igen till stan. 

Kram kram
Lördag

Går & fixar här hemma, när älsklingen vaknar ska vi flytta ut till vår stuga! Älskar det där stället som faan, min lugna oas. ❤️ så packar, tvättar & just nu står det två sockerkakor i ugnen som ska med ut. 

Igår hade jag semester, vi åkte till Västerås på power meet, så roligt men varmt som ett helvete. Köpte ett nytt linne till mig, älsklingen köpte en bil (leksak) och de andra två fick keps, tröja, mugg & bilar. Lilleman fick en cool tröja & en bil. Dyr dag men roligt! 
Väl hemma hos mamma & pappa så åt vi pizza och satt i skuggan. Alla brände sig utom jag, jag kände lite på armarna men var typ inget. Jag ville ju bränna mina ben!!! Men nä.

Igår när vi åkte hem så tog vi turen förbi stugan & vattna alla blommor, då såg vi hur mycket blåbär vi har! Så ikväll blir det blåbärspaj till efterrätt! Har även tagit upp kött till grillat. 😃

Kram kram 

RSS 2.0