Första gången
Lördagmorgon, vi har ätit frukost och tvättmaskinen rullar för fullt! Älsklingen ligger och sover, han har jobbat natt. Men klockan tolv åker vi upp till brorsan för att ta hand om hans barn ikväll. 😃 ska bli skoj, vi ska grilla och så tänkte jag ha lite tjejkväll med Wilma! 

Igår hade vi poolen på jobbet, satt och gick igenom en massa saker. Sen åt vi lunch på paus. Så jäkla gott! Efter jobbet hämtade Linda mig och så drog vi iväg till en salong. Jag skulle vaxa mig inför resan! Var väldigt spänd och hade hört så mycket innan att det gjorde så ont! Men näää det tyckte jag inte så nu är jag redo för resan! 😃 men hon sa att eftersom det var första gången så kan det växa ut fortare så ev måste jag tillbaka typ dan innan vi åker, jag hoppas jag slipper det men annars får jag ringa henne. En supergo tjej var det som var så trevlig och pratade om allt så det kändes väldigt bra! 
Efteråt åkte vi hem hit och åt tacos, tog en kaffe och sen tog vi kväll! 

Kram kram 

Visar mina strumpor jag hade igår, var ju rocka strumporna dagen och självklart hade både jag & barnen olika strumpor på oss! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress