Vad är det som händer??
Jag borde vara överlycklig, glad för att ha kämpat som ett svin över min kropp, min familj osv.. Men näää känner mig bara allmänt ledsen & nere! Varför??!! Jag borde ju vara jättenöjd med allt men känner bara tvärtom, är det en vårdepp jag har fått eller vad fasiken har hänt? 

Varit hemma & vabbat med Alvin i 2 dagar men nu är han tillbaka till skolan & jag på jobbet. Hade hellre legat i soffan & sett på tv... Men jag vet inte, har sökt en ny tjänst men vet inte om jag vill sluta härifrån! Allt är bara skit just nu känns det som, och så fort jag säger nej till någon så får jag tillbaka:"Har det hänt nått?" Varför ska jag inte kunna få säga nej för? Jag har börjat säga nej mer & mer för att jag av olika orsaker inte orkat eller inte känner för att ses, och mina vänner ska inte ta illa upp om jag säger nej till dem! Jag är ändå inget roligt sällskap just då! 

Ser fram emot nästa vecka, då händer det grejer kan jag lova! Men uppdaterar på måndag om vad som sker! 

Puss på er! 


Stolt
Är så stolt över mina barn! Alvin & jag var på samtal i skolan hur år 1 har varit, han är en lugn kille och kämpar på ordentligt! Klarat nästan målen för årskurs3! Tur att han kan sköta sig någonstans för ihop med oss går det inte!😔 Vilde sluta med blöjan i tisdags, har gått kanon och igår var han på förskolan och på hela långa dagenblev det endast 1 olycka! Hur bra som helst ju! 😃 

Kevin kämpar på med sin gitarr, han spelade konsert i måndags och jag är lika stolt varje gång! 

Kram kram 
Helgen som gick
Jaha då var det vardag igen då! Vad helgerna skenar iväg! I lördags tog jag & älsklingen en pw sen frukost, dusch, så tog vi en cykeltur till maxi. Där slog Vilde i huvudet och bet sig i tungan! Gu vad han skrek min lilla älskling! 😔 men sen var det inget mer med det, vi cykla hemmåt, grillade & vilade. Vilde slog i huvudet flera gånger den dagen & han har ett rejält märke, det hade kunnat gått så illa som när Alvin var liten! 
På kvällen var jag & barnen hos Linda, barnen lekte & vi drack kaffe! 

Igår var det upp tidigt! Alvin hade sammandrag i Åby så jag & Vilde hejade på honom under tiden! Första matchen Åby-eneby 1-2 så vinst! Andra Svärtinge -eneby 2-2 så oavgjort & sista mot Kolmården blev det förlust med 2-1. 
Asbra spelat!  Jag fixade med tvätten sen, dammsög & snackade skit med min kompis Anna som kom över! Vilde sov inte middag så han däckade kl tio i sex!😔 men hämta honom vid halv elva & sen sov vi till sex imorse. 😃 kallt som faan i sovrummet inatt så inatt ska jag ha pyjamas på mig! 🙈 

Ikväll blir det att gå på konsert, Kevin spelar! 😃

Kram kram