Länge sen nu
Alltså nu är det sjukt länge sen jag skrev här! Vad har hänt sen sist?! Jo vilde hade ju vattkoppor, blev bra och sen åkte på en allergichock istället. 😔 han fick den tack vare vattkopporna som hans kropp trodde han hade kvar vilket han inte hade, ja jag vet.. Lite invecklat. Lättare att säga att han inte tål sig själv! 


Vi har varit lite på landet, där visade det sig att vi har fått ekorrbebisar i vår bod! Bor just nu 4 stycken där. 😃För några helger sen var vi hemma hos en jobbarkamrat, hon bor på landet så vi kelade med lamm, barnen fick rida häst & så myste Kevin med deras hundar. Gick så bra med hans allergi och barnen älskade det! 

Förra helgen var vi på 80-tals fest! Var riktigt roligt och vi var ju så sjukt snygga! 😂😂 jag vann 1 pris i bästa kvinnliga utklädnad! 😃 vi dansade, sjöng karaoke och hade det allmänt skoj!Denna vecka har jag inte alls mått bra, orkade 3 dagar på jobbet sen fick jag tyvärr vara hemma. Har fått en förkylning från helvetet!! Hostar så gör ont överallt! Men är ändå mycket bättre nu efter 2 dagars vila så på måndag blir det jobb igen! 

Oh måste bara få berätta, Alvin har bytt ridgrupp och nu får han utmningar hela tiden! Den där ungen är född till att gallopera, han har inga som helst problem med det! ❤️ 
I tisdags ville vilde rida, jag sa ner då de har 5 års gräns. Men ridläraren satte på honom hjälmen och tyckte det var helt ok att han red från ridhuset till stallet. Hade en riktigt glad unge då! 
Sorry för min min på kortet! 😂

Nej det var allt för mig! Ska väll fixa lite frukost! 

Kram kram 

Stolt
Är så sjukt stolt över mig själv! Hehe japp jag skryter men det måste man väll få höra nån gång?! Jag & Alvin var ute på en Pw/sprang nästan 6 km och få gick vi högst 1,5 km! Hade bra tempo och allt flöt på så bra. Kunde till och med prata med Alvin samtidigt, det var länge sen jag kunde springa & prata samtidigt! Jag har som mål att kunna springa 1 mil sen men tar det i etapper för är sjukt nöjd att jag klara så långt som jag gjorde idag och få hat jag inte sprungit på 2 veckor! 
Har sim mål att gå/springa 1 mil i veckan & göra 150 sit ups i veckan, men med vabbandet så har jag inte kommit ut så var idag jag var ute och sprang, blev nästan 6 km så ska ut imorgon igen och gå ihop 4 km så jag klarar mitt mål! Men jag har gjort 200 sit ups denna vecka, älskar min pilatesboll och har skön träningsvärk i magen! 😃
Nä nu ska ni få slippa mitt skryt och njut av denna lördag! 

Puss & kram


Hej från sjukstugan
Börjar bli less på att sitta inne när det är sol ute, men snart så kan vi nog gå ut igen! Värsta dagarna för Vilde var tisdag & onsdag, Vilde pendlade mellan 39-41 graders feber och fick sjukt mycket koppor! Han lämnade inte min sida och jag var där för honom hela tiden. (Förutom när Alvin red för då var farmor där för Vilde) han sov väldigt oroligt och kliade en massa! 

I onsdags gick Kevin till klubben och sov där över natten, de hade haft det jätteroligt! Kevin och Alvin har varit ute och cyklat, lekt med kompisar och haft ett bra lov trots sjuk lillebror. 

Igår kom Jos och Adrian en sväng i hopp om att smitta ner Adrian, vilde och han lekte nästan hela tiden. Vilde var feberfri igår och även idag, han är pigg och leker massor. Många av kopporna har redan torkat och det kliar inte lika mycket på honom längre. 

Idag ska Alvin till stallet för att ha påskkul, det enda jag vet att de ska göra är att äta pizza, sen tror jag nog att de kommer vara i stallet en hel del. 😃 jag & älsklingen bokade sommardagläger vecka 30 till Alvin, hoppas nu bara att jag får semester då så han kan gå. Han älskar verkligen att vara i stallet! 

Kram kram