Grattis älskade unge
Alla hjärtans dag och alla berättar hur mycket de älskar varandra, vi firar inte alla hjärtans dag på grund av två anledningar. Den första är att man kan visa sin kärlek året om och inte endast en dag, bara bra för affärerna att tjäna extra pengar på oss som köper massa tjaffs! Den andra anledningen är att våran mellersta son föddes en kall förmiddag för 9 år sedan på självaste alla hjärtans dag. Han var så välkommen och det var den bästa present man kunde tänka sig, denna dag har alltid varit hans dag, likaså idag! Vi kom med presenter, frukost och skönsång indundrandes i hans rum runt åtta imorse! =)
 
 
Han fick så många paket och jag tror han var överlycklig.
Hämtade tårtan han och Frida hade bestämt, han var lyrisk över hur tårtan såg ut. Frida hon kan det där med att baka och göra konstverk! =)
Mina föräldrar kom och fikade och sedan kom Agge, Conny, Jimmy, Maria och Adrian hit på fika. Så mycket grejer han har fått denna helg, kommer knappt ihåg hälften känns det som!!
 
 
Ikväll fick Alvin välja mat, blev pizza framför hans nya film Insidan & ut. En riktigt toppenkväll där vi myste massor, nu sover han så gott i sin säng och jag tror han är supernöjd (eller jag hoppas det iallafall)
 
Tack alla som har skrivit och kommit hit för att fira honom!!
 
 
Underbara vänner
Jag är inte den som begär nått av mina vänner, men både igår och idag har jag fått saker från mina vänner bara sådär! ❤️ igår hade jag tjejkväll med både gamla & nuvarande arbetskollegor, bjöd på mat och efterrätt (efterrätten hade Karin gjort). Vi pratade och skrattade en massa! 
Fick detta av dem!
Idag hade Alvin barnkalas, vilken ljudnivå det var!!! 🙈 men de hade så roligt, barnen fick göra sin egen tårta! Det var väldigt uppskattat och barnen de åt sina tårtor med god aptit! Alvin är så nöjd över sina presenter!!

Helena var kvar över kalaset och hon hade med sin present till mig med, nämligen candel in à cup som hon gör själv! Så otroligt fina!!


Denna helg har kännts som lilla julafton för mig, jag begär inte att få saker från mina vänner så jag blev verkligen överraskad av att få både blommor, tvål & ljus!!! 

Kram kram 
Landet
Kära kära landet, min lugna oas, stället som gör att det bubblar i magen och jag blir så lugn i själen där! 
Eftersom det var så fint väder idag så åkte vi ut till landet! Vi grejade som bara den och tog bort den stora högen med massa löv, pinnar & gräs, räfsade som bara den och bara kände hur lugnet kom till mig! 
Vi satte dit pallkragar på stället där vi hade gjort iordning och pratade för fullt om vad vi ska sätta för gosaker i våra lådor! Har ni några tips?

Barnen lekte för fullt de med, Kevin höll vi inte på att få ur bilen för han HATAR landet säger han, men efter ha lugnat ner sig så lekte han massor han med! Jag tycker det är bra att våra barn får vara ifrån alla elektronik prylar under ett tag, bara några timmar liksom! Är så sjukt mycket prylar de har hemma & bra att de får leka utan en massa sånt för en stund! Vilde och Alvin älskar landet, vilde kan gå och pula lite för sig själv medan Alvin smider planer för en koja som han ska bygga! 

Älskar vårt land och är så glad över att vi hittade denna lugna oas!