Söndag kväll
Helgen börjar nå sitt slut, har varit hemma hela helgen då jag råkade ut för magsjukan, men 48 timmar hade gått igår kväll men tog ändå en extra dag hemma idag oxå! Var riktigt skönt och har hunnit med mycket! 
Har bland annat gjort matlådor, blev blomkålsgratäng i 4 stycken och gryta med ris i 3 stycken så nu har vi matlådor. Bakade även bullar & kag och Alvin gjorde chokladbollar förut. Städat & tvättat har jag oxå hunnit med. Lek med barnen i massor och sen en massa mys då jag låg och läste medan vilde la sig tätt intill med paddan, riktigt mysigt har det varit. 😃
Älsklingen har jobbat hela helgen och just nu söver han vilde, tror han tycker det är mysigt att få söva honom när de inte setts på en hel dag! 
Imorgon blir det jobb & rutiner igen, längtar tillbaka till jobbet. Trivs som fisken i vattnet med både kollegor & barnen! 

Kram kramSjukstuga
Denna vecka har vi haft sjukstuga, eller vi har det rättare sagt! Först blev älsklingen dålig sen blev Vilde sjuk så vabbade tisdag & onsdag.. Gick till jobbet igår och när jag går därifrån blev jag magsjuk!! Alltså, jag vill/orkar inte mer!! Sov hela kvällen igår och hela natten, har precis tvingat i mig frukost men det svider som faan i magen just nu. 

När jag var hemma & vabbade så hann jag med en hel del, dammade hela nedre våningen och sen storstäd, bäddade rent i sängarna.. Och nu känns det som om vi får börja om, iallafall med städningen! 

Hade gjort upp planer för helgen, var bara att ställa in allt... Håller tummarna på att ingen annan blir magsjuk nu för det vill jag verkligen inte ge nån! 

Kram kram 

Barnfrikväll
Igår lämnade vi barnen hos mamma och pappa och så drog vi ut och åt! Vi parkerade bilen hemma och sedan tog spårvagnen till stan, vi ville äta på Burgers & Bangers men hade hört att det var omöjligt att komma in! Men vi provade innan vi tog en annan resturang , vi hade sån himla tur för det fanns plats för oss! 😃 
Alltså jag förstår att det är fullspäckat med folk för denna mat alltså, det var det godaste jag hade ätit på länge! Jag tog månadens hamburgare, sen pomme med persilja & vitlök. Var såååå gott!! Till efterrätt tog jag pecannötpaj och älsklingen tog friterade munkar med nån chokladsås,  pajen var jättegod medan älsklingens munkar föll inte mig i smaken! 

Efter vårt restaurangbesök tog vi en promenad hem till Frida & Tomas. Där spelade vi spel och hade det riktigt roligt! Kom hem vid tolv tiden, somnade direkt och sedan sov gott hela natten! Vi tog en frukost på Lindahls och sen handlade vi lite presenter till vårt blivande födelsedagsbarn. Hämtade hem barnen och Vilde ville inte åka hem, plutten då! Nu håller vi på att tvättar och plockat lite.. Alvin är på kalas, ett utekalas med pulkaåkning och korvgrillning! Jag skulle inte klarat det i denna kyla men barnen tycker nog att det är skoj! 

Kram kram
Bjuder på bilder från igår, blir på älsklingens mat för jag glufsa i mig mitt på en gång! 😂