Barnfrikväll
Igår lämnade vi barnen hos mamma och pappa och så drog vi ut och åt! Vi parkerade bilen hemma och sedan tog spårvagnen till stan, vi ville äta på Burgers & Bangers men hade hört att det var omöjligt att komma in! Men vi provade innan vi tog en annan resturang , vi hade sån himla tur för det fanns plats för oss! 😃 
Alltså jag förstår att det är fullspäckat med folk för denna mat alltså, det var det godaste jag hade ätit på länge! Jag tog månadens hamburgare, sen pomme med persilja & vitlök. Var såååå gott!! Till efterrätt tog jag pecannötpaj och älsklingen tog friterade munkar med nån chokladsås,  pajen var jättegod medan älsklingens munkar föll inte mig i smaken! 

Efter vårt restaurangbesök tog vi en promenad hem till Frida & Tomas. Där spelade vi spel och hade det riktigt roligt! Kom hem vid tolv tiden, somnade direkt och sedan sov gott hela natten! Vi tog en frukost på Lindahls och sen handlade vi lite presenter till vårt blivande födelsedagsbarn. Hämtade hem barnen och Vilde ville inte åka hem, plutten då! Nu håller vi på att tvättar och plockat lite.. Alvin är på kalas, ett utekalas med pulkaåkning och korvgrillning! Jag skulle inte klarat det i denna kyla men barnen tycker nog att det är skoj! 

Kram kram
Bjuder på bilder från igår, blir på älsklingens mat för jag glufsa i mig mitt på en gång! 😂

a n n i k a

Gott!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress