Vårruset

Har inte kunnat träna på 5 veckor på grund av sjukdom så är jag sjukt nöjd att jag kom runt vårruset igår med mina kollegor! Vi lät inte ösregnet stoppa oss utan vi sprang glatt iväg (eller jag mer muttrandes men ger mig inte pga lite regn!) 
Hade ett riktigt skönt flow nästan hela rundan, fick gå lite grann men inte mycket! Drottninggatan där tog min ork slut, att springa hela jävla gatan uppför alltså! Vi sprang nog halva.. 
Men i mål kom vi och på 44 minuter så är grymt nöjd!

Sandvik & helgen

Tänkte jag skulle berätta för er om Sandvik & helgen. 
I torsdags morse kom barnens farmor för att vara barnvakt, var stängt på Vildes förskola. Vi hade planeringsdagar genom jobbet och vi åkte till Sandvik. 
Under dagen jobbade vi på bra med det vi skulle göra med paus för lunch & fika.
På kvällen fick jag helkroppsmassage och det var såå skönt samtidigt som jag hade sjukt mycket muskelknutor överallt!! Vi träffades i Jaana & päivis rum där vi drack lite gott innan middagen! Hehe fnittriga och varma gick vi till middagen, var sjukt god mat! 


Kvällen kom och jag & Jaana hade slagit vad om vem som var störst badkruka, jag banga inte så hoppade i vattnet utan att blinka! Kallt som faan!! Dagen efter åt vi frukostbuffé, sen jobbade vi på! Tog en promenad i skogen, var sjukt mysigt. Sen åkte vi hemmåt. 


Lördagen spenderades hoa mina föräldrar där vi byggde deras kök, det gick väldigt smidigt att bygga jag hjälpte till med lådorna. 

Blir sååå snyggt!!!

Söndagen spenderades på landet, planterade ut en ros som älsklingen hade fått när han fyllde, tog hand om en hög som monstret fick "äta" upp och sen bus med barnen! En underbar helg! 
Kram kram 

Livet

Livet är så himla underbart just nu, jag känner mig sprudlande glad & full av energi. 😃

Helgen var det jag behövde, tanka energi både från jobb, vara med familjen & få njuta av solen! 
I lördags kom mina svärföräldrar hit, vi bjöd på grillade hamburgare, såg filmen Grease och efter åt vi milkshake. 😋


Igår var vi till Ikea med mamma & pappa, sen var vi på en marknad.. Var inget att ha förutom ett stånd där de sålde rocka Billy kläder, köpte mig en tröja. Tyvärr var det inte många finbilar som var där.. Efteråt åkte vi och tog en fika hos mina föräldrar, njöt i solen!! 

Idag var det jobb igen, dagen gick i rasande fart och vi fick mycket gjort inför hösten! Vet att vi inte ska tänka på hösten nu, men snart är det semestertider och så blir ingenting gjort! Så bäst att passa på!! Nu ikväll har min fruga varit här, var länge sen sist som vi sågs såhär så det var riktigt trevligt!!

Kram kram

Så jävla underbart

Är det inte underbart?! Jag menar solen som äntligen kom! Jag bara älskar den, sitta och bara jäsa i solen med en kaffe eller jobba i trädgården på landet. 
Var på landet i torsdags och jobbade som svin där, köpte 15 säckar jord och fick ner i våra pallkragar, så nu har vi satt allt som vi ville. Ska bara kompletteras med blommor i olika krukor, köpa tomatplantor & chili som ska vara i lådor på boväggen. 😃
Har haft sjukstuga här så blir galen, men ändå tagit tillvara på solen och varit på landet! Jag åkte på öroninflammation, vilde spydde, Alvin feber & Kevin feber + pollen. Men nu mår vi alla bra igen det enda är kevins pollen som håller på, han snorar som faan men annars mår han bra! Är glad över att det finns medicin! 

Ska visa er hur det blev på landet. 😃
Igår var jag och de två minsta barnen och handlade, sedan tvätta vi lite, åkte till Linköping och där färgade jag ögonfransar & bryn. Så nöjd!!
Hemma igen åt vi tacos, myste och bara var liksom. 

Före

Efter

Snacka om stoooor skillnad!!

Ikväll får vi gäster, ska grilla & ha det trevligt! 
Väntar på att älsklingen ska vakna så vi kan åka till landet!!

Puss & kram

RSS 2.0