Tisdag

Redan tisdag igen, jobbat två dagar denna vecka & även tränat två dagar! Är uppe i 14 pass! Igår körden jag gång 5 minuter, sen spring 10, sen 5 gång och ytligare 10 min spring. Jobbigt som faan! Ökade även mina sit ups till 70 totalt & hantlar 30 stycken!
Idag körde jag gång 5 minuter sen spring 25 min, jobbigt som faan men skönt när det är klart! Gjorde 100 sit ups och mer övningar! Brukar öka få jag har en vilodag imorgon!

Ska straxt åka till ridningen med Alvin, se vad de ska göra idag och sen ikväll ska jag åka och köpa bingovinster!

Kram kram

Helgen
Helgen har susat förbi en världens fart i vanlig ordning! Har ni haft en bra helg?? Jag har haft en lugn och skön helg. Igår tog vi lite sovmorgon, tränade, sen gjorde vi brunch från bingovinsterna. Blev äggröra, bacon, köttbullar, ost, rödbetssallad & risgrynsgröt! Var iallafall nått som föll barnen i smaken, två av barnen vräkte i sig gröten medan den tredje åt bacon och köttbullarna! Jag tog lite av varje så magen var lite sisådär uppretad igår av allt fett tror jag.. har ju problem med min mage och vet inte vad det är för nått, men reagerar när det blir för mycket fett och blandningen på allt! Men en sak är säkert, det var riktigt gott!
 
Efter vår härliga brunch åkte vi till landet där vi bommade igen inför vintern. Vi ställde in alla trädgårdsmöbler, satte på elementen i stugan, slängde blommor osv. Kändes vemodigt att bomma igen stället men vi lär åka ut dit i vinter när snön har kommit och åka pulka!
 
Efter landet drog vi vidare till mamma & pappa, älsklingen bytte däck på alla bilarna och även våran,(älskar de nya fälgarna!! Vi hade snygga på sommardäcken med men dessa var snyggare tycker jag, medan gubben tycker tvärtom!) Fick mat hos mina föräldrar sen var det dags att åka hemmåt, gubben drog till jobbet, jag myste med barnen en stund sen blev jag rastlös så då storstädade jag hemmet istället!
Idag började jag dagen med ett träningspass igen, 12 passet på 14 dagar! Hur grymt är inte det?! Inte trodde jag det för 3 veckor sedan men det har gått, inte alla dagar jag hurrar av glädje men skönt efteråt!
Åt gröt till frukost ihop med barnen sedan åkte vi till Rusta, de har 30 års jubelium så mycket var för 30 kr. Köpte detta:
Sedan var vi där en gång till, då köpte vi lite julklappar! =) Idag blev det en liten "svullardag" vi tog kebabtallrik från Åby krog, riktigt gott!! Känner mig lite låg idag, har mina skäl till det och kan inte alltid vara glad och uppår. Jag måste oxå få ha mina skitdagar, men är ändå nöjd över dagen hittills! Älsklingen drar snart till jobbet och det vill jag verkligen inte, vill mysa ner oss i soffan istället men men så är det!!
 
Kram kram
 
 
Träning

Jag har börjat träna, och det känns faktiskt riktigt bra!! Kör 6 gånger i veckan och har kört snart två veckor! Ser redan resultat på kroppen och hur roligt är inte det liksom?!
Jag tränar inför loppet som är Örebro om 2 helger, men hoppas att jag fortsätter träna efter det oxå. Det är ett lopp som är i Örebro, 6,5 km och jagade av zombies!!😱 jag kan ärligt säga att jag är livrädd!

Nån som puschar och stöttar mig massor i min träning är min älskling, vad skulle jag göra utan dig?! Du är bäst ju!!❤️❤️
Här får ni två svettiga kort på mig! 😂