Carro.bjorn

2016-10-16
16:46:00

Helgen

Helgen har susat förbi en världens fart i vanlig ordning! Har ni haft en bra helg?? Jag har haft en lugn och skön helg. Igår tog vi lite sovmorgon, tränade, sen gjorde vi brunch från bingovinsterna. Blev äggröra, bacon, köttbullar, ost, rödbetssallad & risgrynsgröt! Var iallafall nått som föll barnen i smaken, två av barnen vräkte i sig gröten medan den tredje åt bacon och köttbullarna! Jag tog lite av varje så magen var lite sisådär uppretad igår av allt fett tror jag.. har ju problem med min mage och vet inte vad det är för nått, men reagerar när det blir för mycket fett och blandningen på allt! Men en sak är säkert, det var riktigt gott!
 
Efter vår härliga brunch åkte vi till landet där vi bommade igen inför vintern. Vi ställde in alla trädgårdsmöbler, satte på elementen i stugan, slängde blommor osv. Kändes vemodigt att bomma igen stället men vi lär åka ut dit i vinter när snön har kommit och åka pulka!
 
Efter landet drog vi vidare till mamma & pappa, älsklingen bytte däck på alla bilarna och även våran,(älskar de nya fälgarna!! Vi hade snygga på sommardäcken med men dessa var snyggare tycker jag, medan gubben tycker tvärtom!) Fick mat hos mina föräldrar sen var det dags att åka hemmåt, gubben drog till jobbet, jag myste med barnen en stund sen blev jag rastlös så då storstädade jag hemmet istället!
Idag började jag dagen med ett träningspass igen, 12 passet på 14 dagar! Hur grymt är inte det?! Inte trodde jag det för 3 veckor sedan men det har gått, inte alla dagar jag hurrar av glädje men skönt efteråt!
Åt gröt till frukost ihop med barnen sedan åkte vi till Rusta, de har 30 års jubelium så mycket var för 30 kr. Köpte detta:
Sedan var vi där en gång till, då köpte vi lite julklappar! =) Idag blev det en liten "svullardag" vi tog kebabtallrik från Åby krog, riktigt gott!! Känner mig lite låg idag, har mina skäl till det och kan inte alltid vara glad och uppår. Jag måste oxå få ha mina skitdagar, men är ändå nöjd över dagen hittills! Älsklingen drar snart till jobbet och det vill jag verkligen inte, vill mysa ner oss i soffan istället men men så är det!!
 
Kram kram
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: