Julen har nu varit, ska berätta lite...
   
Julafton började med att Kevin vaknade sprang in i vardagsrummet för att titta om tomten hade varit här och lämnat julklappar och ätit upp pepparkakan och druckit upp mjölken som han hade ställt fram och ja, tomten hade varit här med julklappar!! Han kom springandes in till oss och skrek att jultomten hade varit här. =)
Vi gick upp och började öppna julklapparna, barnen vart jätteglada för sina julklappar och även vi vuxna med.
    
Sedan bar det iväg till mina föräladrar, Patrick, Lisa, syrran och hennes familj var därxå så himla skoj!
Vi åt först julgröt och sen såg vi på Kalle Anka, sen efter det åt vi igen men denna gång så blev det en himla massa god julmat.
Sen kom tomten utanför fönstret, han vinkade åt Kevin och sen gick iväg.. då öppnade vi julklapparna och ännu en gång så blev de sååå glada. =)
Julnatten så kräktes Kevin, så det blev att vi fick vara hemma på juldagen.. Kevin hade feber och mådde inte bra men han kräkts ingen mera gång.
Annandagen så mådde han mycket bättre, febern var borta och han åt så vi åkte då till farmor och farfar där åt vi en massa gott igen och där hade tomten redan varit, så då fick barnen och vi oxå paket. Himla skoj med paket ju!! Haha =)
Barnen fick bland annat... kevin: spindelmannenkläder, ficklampa, godis, radiostyrda bilar, cd bok, pysselböcker och spel.
Alvin: Spindelmannenkläder, Pingu, stampe, en giraff, en anka, böcker, lära gå vagn.