Lekfika

Känner att jag hinner inte att blogga, så just därför vill jag veta vilka som läser denna blogg ifall jag ska fortsätta eller inte!!

Idag har jag storstädat, bakat och pluggat sen hämtade jag barnen. Gick hem och myste.  Sen klockan tre så kom alla fikamorsor med sina barn, vi lekte, käkade mellis/fikade och snackade en massa skit!!  Det var supertrevligt, den sista gick hem kvart över fem och då började jag och barnen städa deras rum. När Robban kom hem så stack jag och Kevin till stan, vi gick till biblioteket för att hämta ut en hel bunt med böcker till mig och sen köpte vi en farsdagspresent till Robban. Vi handlade även mat med oss hem, Kevin fick Mc Donalds, Alvin somnade av trötthet innan vi kom hem så han fick ingen middag. Tur att han hade ätit bra på dagis och ätit bra mellanmål! Så imorrn när han vaknar så blir det välling för hans del. =) Jag och Robban åt en varsin sallad. Kevin åt upp allt o nu sover han!! =)
Imorrn och på fredag ska jag jobba på min praktikplats, blev så glad när de ringde och frågade om jag hade lust att hoppa in och vika!  Jag ska jobba 7.15-15 bägge dagarna så barnen får långa dagar, men det är ju snart helg.
Kram från oss!!