Julmarknad & 1 advent

Har mått bra i helgen, eller bra kanske jag inte ska skriva men bättre. Mycket bättre! Pencillinet var jävligt bra, svullnaden börjar gå ner, gör inte ont när jag sväljer och kan äta igen. =) Febern har oxå börjat ge med sig.

Eftersom jag mådde skapligt igår så åkte vi på julmarknad i Tjällmo, var många år sen sist.. kommer faktiskt inte ihåg när vi var där sen. Kom dit halv tolv, pratade lite med Jimmy & Maria som vi inte heller hade sett på väldigt länge. Redan när vi parkerade bilen så såg barnen hästarna, de skrek i bilen att den ska jag rida på!!! Hahhaha jag älskar att de har fått samma intresse för hästar som mig. Tänkte vara en tönt o börja rida sen när jag fått ett jobb o har råd o rida. Men det tar vi i ett annat inlägg, Alvin skulle rida på den svarta hästen o Kevin på den stora hästen. =) Den stora hästen hade Maria varit fodervärd åt, synd att vi aldrig tog oss tid o åkte ut dit då..
De red och var så stolta, Kevin travade lite oxå, fast bara lite. =)

Sen blev det fika, Alvin började då gråta för han frös så Alvin, jag och älsklingen åkte hem till Agge & Conny. Där tände vi en brasa o väntade på att de andra skulle komma. De kom efter en stund o då grät Kevin, han frös så dant om fötterna!! Agge var snäll o sa åt oss att vi kunde åka upp o se på marknaden själva så tog hon barnen, så det gjorde vi. =) Köpte då raggsockar åt Kevin, så nu är han varm om fötterna. =) De hade loppis i ett av husen i närheten så dit gick vi o där köpte vi en varsin hjälm åt grabbarna för 20 kr styck! =) Nu är det bara skridskor till älsklingen & kevin sen blir det att vi hänger vid rinken i år. ;-) Snälla kom med skrillor till dom!!
Åt mat hos Agge & Conny sen åkte vi hemmåt. Eller till Maxi blev det, där handlades det en ny pulka (lämnade tillbaka Kevins då det inte fanns någe snöre), julkalendrar med Lego och mat.Alvin var så stolt

Isa red oxå =)

Kevins tur, synd bara att han frös så dant.

Söndag idag och första advent, jag och barnen har bakat laktosfria lussebullar, det blev både katter, drakar, bullar. =) Jag gjorde även dumlekakor (de är så jäkla goda) och min älskling har städat. =) Jag passade på att skriva lite på uppsattsen med men det var bara några få rader... det slutade snöa en stund så vi skyndade oss ut och skulle åka o hämta en spade och köpa vantar till barnen men när jag backade ut bilen så satte jag mig fast. Jag fick gunga fram den liksom så jag kunde parkera igen.. då gick vi till spårvagnen och det var störningar i trafiken så vi struntade i det med, barnen & älsklingen var kvar o lekte ute en liten stund. Jag frös så dant så jag gick in o med tanken på att jag inte är 100% bra än så är det ingen ide o leka ute än.

Älsklingen fixade hemmagjord pizza till middag och vi åt massor. =) Nu håller vi på och tvättar allt, inte så mycket kläder men det har bäddats rent i sängarna så det blev en massa tvätt ändå. Ska snart värma på glöggen och ha lite adventsfika. =)