1: advent
Denna helg har varit relativt lugn, ville ha en familjehelg eftersom jag inte kommer se min familj på 1 vecka sen i december. Jobbar då både på posten och som assistent. Som tur är så har inte barnomsorgen bokat upp mig på något. Det räcker gott och väl att hoppa in 12 dagar ändå, eftersom jag har ju skolan och familjen.

Igår så tvättade Robban fönster, jag satte upp julgardiner och ljusstakarna det blev ju sååå mysigt!! I vardagsrummet hade jag köpt nya gardiner och ljusstakar, det blir så fint!
Sedan bakade vi lussekatter och pepparkakor. Vi avnöjt en god middag, nämligen tacos och sedan väntade tv. Jag somnade redan vid bompa, men vaknade lagom tills barnen skulle gå och lägga sig så då gjorde jag dem redo för sängen och sa godnatt. Sen såg jag och Robban på Mamma Mia och Transformers. =)

Idag bakade jag en ny sorts kaka som man gör i långpannan, den var riktigt god men vart lite mycket kanske.. hahah fick slänga några, men det gör inge. Mamma och pappa var här och fikade med oss, vi åt pepparkakor, lusskatter, den nya kakan och sen hade de köpt med sig winerbröd. Mumsigt värre!! =) Barnen fick adventskalendrar av dem och de var såå glada. Just nu har jag väldigt tråkigt, vet inte alls vad vi ska göra eller ha till mat idag.

                          
Ena fönstret i vardagsrummet

                              
Andra fönstret i vardagsrummet, vad tycker ni??Jag blev iallafall nöjd. =)

                          
Bakar pepparkakor
                           
Tycker om att baka =)
                         
MmmmVad gott!!