Länge sen nu
Alltså nu är det sjukt länge sen jag skrev här! Vad har hänt sen sist?! Jo vilde hade ju vattkoppor, blev bra och sen åkte på en allergichock istället. 😔 han fick den tack vare vattkopporna som hans kropp trodde han hade kvar vilket han inte hade, ja jag vet.. Lite invecklat. Lättare att säga att han inte tål sig själv! 


Vi har varit lite på landet, där visade det sig att vi har fått ekorrbebisar i vår bod! Bor just nu 4 stycken där. 😃För några helger sen var vi hemma hos en jobbarkamrat, hon bor på landet så vi kelade med lamm, barnen fick rida häst & så myste Kevin med deras hundar. Gick så bra med hans allergi och barnen älskade det! 

Förra helgen var vi på 80-tals fest! Var riktigt roligt och vi var ju så sjukt snygga! 😂😂 jag vann 1 pris i bästa kvinnliga utklädnad! 😃 vi dansade, sjöng karaoke och hade det allmänt skoj!Denna vecka har jag inte alls mått bra, orkade 3 dagar på jobbet sen fick jag tyvärr vara hemma. Har fått en förkylning från helvetet!! Hostar så gör ont överallt! Men är ändå mycket bättre nu efter 2 dagars vila så på måndag blir det jobb igen! 

Oh måste bara få berätta, Alvin har bytt ridgrupp och nu får han utmningar hela tiden! Den där ungen är född till att gallopera, han har inga som helst problem med det! ❤️ 
I tisdags ville vilde rida, jag sa ner då de har 5 års gräns. Men ridläraren satte på honom hjälmen och tyckte det var helt ok att han red från ridhuset till stallet. Hade en riktigt glad unge då! 
Sorry för min min på kortet! 😂

Nej det var allt för mig! Ska väll fixa lite frukost! 

Kram kram