Halloweenfest!

Igår kväll gjorde vi oss iordning, vi vuxna klädde upp oss lite extra och barnen klädde ut sig. =) Här hemma var det bråk om vem som skulle ha vad, men till slut skulle Kevin vara benrangel och Alvin scream. Jag försökte måla Kevin som ett benrangel, blev väll sådär men en nöjd och glad unge så kan det ju inte bli bättre!! Hehee Alvin tog på sig Scream grejerna men ändrade sig när han såg sin bror, då ville han vara något helt annat... efter mycket velande fram och tillbaka så blev han Darth Vader.

Visst blev de fina?? heheh
Vi gick över till grannhuset och där hade alla kommit, heheh vi som bor närmast kommer sist. ;-)
Nela och Karzan hade gjort jättegod mat och det smakade riktigt bra, problemet är ju att sluta äta när man sitter och pratar hela tiden. Hahaha Men supergott var det. =)
Vi drack vin, pratade en massa, rökte vattenpipa och bara hade det allmänt trevligt. Nästa gång är det vår tur att ha lite party här hemma, så det ska vi försöka få till innan jul har vi bestämt. =)
Barnen somnade under kvällen, Alvin vid klockan tio och Kevin vid kvart över tolv. När klockan var halv två stapplade vi hemmåt, tur att vi bor nära!!
Barnen somnade glada och nöjda över dagen/kvällens bravader. hehe
Tack snälla Nela och Karzan för en toppenfest och alla som var där. =)

Söndag idag och det innebär att familjen Arvidsson/Björn åker och handlar, hehe vi tycker det är skönt att ha det gjort inför veckan. men vi åker senare ikäll sa vi, så först blir det en massa slappande i soffan. Just nu är barnen och gubben nere i källaren för att röja lite, det går inte att komma fram!
Har även bakat en kladdkaka ifall någon ville komma hit och fika men det verkar inte som så, så vi får fika själva på den. Hoppas alla får en bra söndag.