Midsommar

Nu är denna midsommar över och vi hade det trevligt ihop med mamma och pappa. =) Först åt älsklingen och mamma sill och potatis, vi andra fick jansson, köttbullar och korv. =) Efter maten så gick min lilla familj (inte mamma o pappa) ner till midsommarstången, barnen tog lotter och vann badgrejer. =) Jag och barnen dansade runt midsommarstången och när det var slut så gick vi hem igen och gjorde jordgubbstårta. Mums!!  Barnen började tjata om att de ville bada så efter mycket tjat så åkte vi ner till badet så de fick bada lite, och de badade så jädrans mycket! Dock så var Kevin en badkruka först medan Alvin bara gick rakt ut. =) Fick en hel del bra kort på dom, det blir en massa badande i sommar bara värmen kommer. =)

På kvällen grillades det kött, kycklingspett och majskolvar. Till det blev det potatissallad och då avnjöt jag ett glas vin. =) Vi satt och pratade länge men sen blev det kyligt så då satte vi på en film och satt och myste framför den. Alvin somnade i pappas knä och jag tror nog han tyckte att det var rätt mysigt. ;-) Sedan blev det sängen och så var midsommar över.

Idag har vi inte gjort så mycket barnen vaknade tidigt så de gick ner till mamma och pappa, jag och älsklingen fick sovmorgon och det hör inte till vardagligheterna. Sen tvättade vi bilen, barnen tyckte det var superskoj. Vi fikade och sedan packade vi ihop våra grejer och åkte hemmåt. Nu har vi styrt lite och ska snart laga mat, så det blir en lung dag. Tack mamma och pappa för en trevlig midsommar!!! =)