Grattis älskade unge
Alla hjärtans dag och alla berättar hur mycket de älskar varandra, vi firar inte alla hjärtans dag på grund av två anledningar. Den första är att man kan visa sin kärlek året om och inte endast en dag, bara bra för affärerna att tjäna extra pengar på oss som köper massa tjaffs! Den andra anledningen är att våran mellersta son föddes en kall förmiddag för 9 år sedan på självaste alla hjärtans dag. Han var så välkommen och det var den bästa present man kunde tänka sig, denna dag har alltid varit hans dag, likaså idag! Vi kom med presenter, frukost och skönsång indundrandes i hans rum runt åtta imorse! =)
 
 
Han fick så många paket och jag tror han var överlycklig.
Hämtade tårtan han och Frida hade bestämt, han var lyrisk över hur tårtan såg ut. Frida hon kan det där med att baka och göra konstverk! =)
Mina föräldrar kom och fikade och sedan kom Agge, Conny, Jimmy, Maria och Adrian hit på fika. Så mycket grejer han har fått denna helg, kommer knappt ihåg hälften känns det som!!
 
 
Ikväll fick Alvin välja mat, blev pizza framför hans nya film Insidan & ut. En riktigt toppenkväll där vi myste massor, nu sover han så gott i sin säng och jag tror han är supernöjd (eller jag hoppas det iallafall)
 
Tack alla som har skrivit och kommit hit för att fira honom!!