Sömnpiller tack
Godmorgon, är allt bra med er? 
Här är det bra förutom brist på sömn i vanlig ordning, när ska man få sova?! Känner mig som världens tjurkärring men jag får inte sova och då funkar varken kroppen eller hjärnan! Gnäller på barnen, är asarg hela tiden, sötsuget som värst (så det har jag ätit hela jävla helgen) och bara allmänt känner mig kass.. =(
 
Men nu är det nya tag, ny vecka! Motionen ska kickstartas igen och det redan ikväll, med min löparkompis! Utan henne skulle jag bara gå, men hon gör så att jag springer! =) Sötsuget kan dra åt fanders, ska inte äta godis denna vecka och inte heller dricka läsk! Älsklingen har frivecka så från och med ikväll får han ta Vilde så jag får sova och det ska bli grymt skönt! =)
 
Så jag hoppas på nya tag denna vecka, brukar falla på målsnöret så jag får se vart jag faller denna gång.. gör det inte med flit utan det beror oftast på förskylda barn/mig själv, ont i benen/knäna framför allt, lite sömn osv osv! 
 
Vad händer idag då? Jag skulle ha gått till öf med barnen idag, men jag känner inte för att sitta och vara pedagogisk alls! Så vi blir hemma, sen i em ska vi hämta Kevin från skolan, Alvin ska till tandis, Kevin på scouter och däremellan ska vi ev till en granne med en massa bebissaker, har ju ingen bebis längre och de ska ha bebis i juni så då får de ta vårat! För här kommer inte in en unge till! ;-)
Och så ska jag ut och springa ikväll, alltså när barnen har somnat. Brukar vara en skön sväng. =)
 
Vad gör ni en dag som denna?
 
Kram från mig! =)
Hittade detta kort på lilla Vilde från i påskas, har ju hänt så mycket sen dess, han kryper ordentligt nu, klättrar, säger mammamamma, pappapappa, dä. Har gått så fort, vart är min bebis? Idag blir även han 8 månader, grattis min älskade lillkille! =)