10 månader
För 10 månader sen låg jag och fick vår sista son, vår lilla Vilde! Jag tyckte att det var typ nån månad sen bara men nu är det stormsteg mot ett års dagen! Det är lite såndär skräckblandad förtjusning som jag inser att min bebis är borta, han är en egen individ med mycket vilja och humör. =) Han älskar att gosa fortfarande, men det ska vara på hans villkor nu, vill han inte så ryter han ifrån ordentligt! 
 
Ska försöka berätta här vad han kan nu. =)
* Han går helt själv utan stöd, både ute och inne. 
* Han vinkar
* Klappar i händerna
* Använder lära gå vagnen som kick
* Förstår när man säger: Vilde kan du hämta apan? Då gör han det! 
* Säger mamma, pappa, där (Men mest bebissnack fortfarande!) 
* Äter helst själv, då ska han hålla i skeden men äter med handen. ;-)
*Håller nu nappflaskan helt själv om han ligger ner
 
Ja, jag har säkert glömt nått men detta är lite om vår lilla prins! Grattis mammas älskling på 10 månaders dagen, älskar dig!
 
Bara någon vecka gammal
 
6 Månader
 
Och så nu 10 månader
 
 
Nu ska jag hoppa till vad vi har för oss, igår kom Lena hit en sväng med några av barnen så jag hade gjort en "tårtbotten" på viktväktarvis, den är så jädrans god! Och så firade vi Elias för han hade fyllt år! =) 
Älsklingen kom hem, jag & Vilde sov middag sen lagade jag (älsklingen hjälpte till) maten. Blev risotto med kyckling, feta & bladspenat! Bara 9 propoints, hur bra är inte det! =) Var ju himmelskt gott oxå, jag tycker viktväktarna har jäkligt goda recept!  Den enda som inte gillade det var Alvin, men det visste jag redan från början. Han är inne i en period just nu så bara pannkakor, korv och köttbullar går att äta.. Men jag lovar, han svälter inte! ;-)
 
Kvällen myste jag & älsklingen i soffan med en varsin skål med jordgubbar och mjölk. Är ju så sjukt gott med jordgubbar & mjölk! =) 
Idag mår min lilla Alvin mycket mycket bättre, så vi får väll se vad vi hittar på att göra. 
Vad ska ni göra denna fina lördag?
 
Kram kram