Lite sen sist

  
Midsommar var vi hos Agge och Conny, vi grillade och hade det trevligt. Midsommardagen bar det iväg till Kolmården, då följde mamma och pappa med. det regnade hela tiden men vi hade det roligt iallafall.
Jaha, då är man även Norrköpingsbo nu, och det känns så underbart! Flyttlasset gick den 26 juni, och vi började åtta på morgonen och var inte klara förrens åtta på kvällen, sedan senare den veckan åkte vi och städade gamla lägenheten, det tog ju några timmar det oxå!

  
Vi har varit väldigt mycket hos mamma och pappa sen vi flyttade hit men det är bara positivt tycker jag, har även börjat motíonera igen två gånger i vecka utan barn! =)
Vi har även plockat blåbär med min syrran, Nisse, Anna och Cissi.
    
Den 14 juli fyllde våran "lilla" busfrö tre år, det firades på Busfabriken och på kvällen var det kalas för mormor, morfar, farmor och farfar + några till. det var en lyckad dag!
 
I fredags var vi på Kolmården igen då följde mamma med, vi ahde det roligt. Kevin fick åka de radiostyrda bilarna, och se delfinerna. Det som var otäckt var att det hände en olycka vid badet, han åkte rutschkanan och kom inte upp från vattnet så ett annat barn körde rätt på honom, men han mår bra och visar inga andra tecken på att det kan vara något annat. Vi gick därifrån och bort till Bamses värld istället, där lekte han som om ingenting hade hänt.
Igår var Robban på ölmöte så jag bjöd hit mamma och pappa, vi åt gott och såg på tv.
Det har hänt lite som sist som sagt. =)